ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόκειται για θαύμα; O άνθρωπος που ζει με την καρδιά έξω από το… στήθος του (Σκληρό βίντεο)

Ένα από τα πιο σπάνια ιατρικά φαινόμενα που έχουν καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη, αφορούν έναν 18χρονο Ινδό, τον Arpit Gohil, ο οποίος έχει γεννηθεί με την καρδιά… έξω από το στήθος του.
Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, η καρδιά του Arpit βρίσκεται περίπου εκεί που υπάρχει το διάφραγμα του στομαχιού, και είναι ορατή από τον παρατηρητή.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ασθένεια αυτή η οποία έχει και όνομα (Pentalogy of Cantrel στην γλώσσα τους) είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, το οποίο συνήθως οδηγεί στο θάνατο το βρέφος που το εμφανίζει, καθώς συνοδεύεται και από πολλές ακόμα ανωμαλίες. 
 
Όμως στην περίπτωση του συγκεκριμένου Ινδού, όχι μόνο δεν αποτέλεσε πρόβλημα, αλλά όπως παρακολουθούμε στο βίντεο, εκτός του ότι έχει ήδη συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, κάνει και αρκετές δύσκολες εργασίες στο κτήμα του πατέρα του.
 
Οι γιατροί μιλούν για πραγματικό θαύμα το γεγονός ότι κατάφερε να επιβιώσει μέχρι σήμερα. Ενώ ο ίδιος το αντιμετωπίζει ως κάτι φυσιολογικό, και ελπίζει κάποια στιγμή να βρεθούν τα χρήματα ώστε η καρδιά του να… έρθει στη θέση της. Μέχρι τότε καταφέρνει να επιβιώνει όπως βλέπουμε, κυριολεκτικά… έξω καρδιά!
 

  
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.