ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Κέιμαν ήταν ο Ελληνας της FIFA!

Ο Costas Takkas έγινε σήμερα παγκοσμίως γνωστός, μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της FIFA, καθώς είναι ένας από τους συλληφθέντες με κατηγορητήριο που αφορά σε «ανεξέλεγκτη διαφθορά, συστηματική και βαθιά ριζωμένη τόσο εξωτερικό όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, καλύπτει τουλάχιστον δύο γενιές ποδοσφαιρικών στελεχών, τα οποία έχουν καταχραστεί τις θέσεις εμπιστοσύνης για να αποκτήσουν εκατομμύρια δολάρια από δωροδοκίες και μίζες», όπως ανάφερε η γενική εισαγγελέας των ΗΠΑ.

Ποιός είναι όμως ο George Takkas;

Πρόκειται για τον πρώην επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των Νήσων Κέιμαν, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2014 είναι ο γενικός διευθυντής οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών της εταιρείας Abakan Inc.

Επίσης, γενικός διευθυντής οικονομικών –από τον Δεκέμβριο του 2010- της Feigeda Electronic Technology Inc, διευθυντής οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών και μέλος του Δ.Σ. –από τις 27 Ιουλίου 2009- της Sonnen Corp καθώς και μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία.

Υπήρξε αντιπρόεδρος Οικονομικών της Paytel Industries Ltd. (1992-1994) και της Westward Exploration Ltd από το 1991 έως το 1995, ενώ το πτυχίο του είναι από το Imperial College of Science and Technology του Λονδίνου το 1978.

Ωστόσο αν αναρωτιέστε για τις επιδόσεις των νήσων Κέιμαν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, μάλλον είναι ανύπαρκτες.

www.thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.