ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου Ηλίας Τσέρκης: “Πρώτα ψηφίζουν τα μέτρα και μετά μιλούν για αντισυνταγματικότητα και σκλαβιά”

Τις τελευταίες μέρες μετά την ψήφιση των μέτρων, ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζαλισμένοι και προφανώς σαστισμένοι από τις αλλεπάλληλες μνημονιακές υπογραφές που βάζουν, υποπίπτουν σε συνεχόμενα λάθη και ανόητες δηλώσεις. Το παράξενο είναι πως και ο νεοεισερχόμενος στο κοινοβούλιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Κυρίτσης εμφανίζει παρόμοια συμπτώματα με πρωτοφανή επιθετικότητα και άκρως διχαστικά σχόλια.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Καμμένου περί αντισυνταγματικότητας για την ψήφιση της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, προφανώς μετέδωσε την ανοησία του και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Βαγενά δήλωσε: “Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές”.

Εξομοιώνει από μόνη της την Τουρκοκρατία με τη συμφωνία Τσίπρα. Πρέπει να ενημερώσουν την κα Βαγενά πως οι νέοι φόροι που ψήφισαν ούτε κατά την Τουρκοκρατία υπήρχαν στους σκλαβωμένους Έλληνες.

Από την άλλη ο νεόκοπος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτσης, επιτιθέμενος από το πουθενά κατά όλων αυτών που ψήφισαν “ναι” στο δημοψήφισμα-παρωδία του περασμένου καλοκαιριού, έγραψε ότι:  

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων». Γι’ αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει”.

Όχι μόνο δεν έμαθαν από τα λάθη τους που κόστισαν στην χώρα 21 δις € απώλεια (βλ. ΑΕΠ), δηλαδή -5.000 σε κάθε νοικοκυριό, αλλά το κάνουν και απροκάλυπτα με άκρως διχαστικά μηνύματα.

Είναι επικίνδυνοι για την ενότητα των Ελλήνων, για το παρόν και το μέλλον της χώρας.                                                    

Τελικά ή χρειάζονται ψυχίατρο ή «δουλεύουν» για τους ψυχίατρους.

Σύσταση: Ας  «ψεκαστούν»  οι υπόλοιποι συγκυβερνώντες προς αποφυγήν μετάδοσης των κρουσμάτων…

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου

Ηλίας  Τσέρκης 

Παθολόγος

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.