ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρίντεζης για Αντετοκούνμπο: «Ομαδικό άθλημα αλλά ο τύπος είναι All-Star»

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής για την προετοιμασία της… 

Στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση για την προετοιμασία. 

««Είναι ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας All-Star παίκτης. Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην Ελλάδα να έχει έναν All-Star στο ΝΒΑ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να καθοδηγεί και να ανεβάζει το επίπεδο», ανέφερε ο διεθνής άσος ο οποίος δήλωσε αρκετά χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης για: 

-την επιστροφή του στην Εθνική: 
«Για όλους είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ με την Εθνική. Πέρυσι δεν κατάφερα να είμαι εδώ γιατί είχα ένα πρόβλημα με το πέλμα μου. Χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και θα συνεργαστώ με όλα αυτά τα παιδιά και να δώσουμε τον καλό μας εαυτό, το 100%, για μια καλή διάκριση» 

-το ένα το είχε λείψει: 
«Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο, όταν είναι έτσι οι χρονιές, αλλά πάντα η Εθνική είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα κι είναι πάντα πολύ μεγάλη μου τιμή να παίζω» 

-το εάν η ομάδα είναι φαβορί: 
«Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση ακόμα μαζί. Έχω καλό προαίσθημα, έχουμε καλή χημεία, θα ταιριάξουμε μεταξύ μας και γιατί όχι, να μην πετύχουμε μια διάκριση! Λείπει πολύ από όλους μας, και από τον κόσμο, το θέλουμε πάρα πολύ και μακάρι να γίνει »

-τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: 
«Είναι ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας All-Star παίκτης. Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην Ελλάδα να έχει έναν All-Star στο ΝΒΑ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να καθοδηγεί και να ανεβάζει το επίπεδο»

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.