ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Premier League εναντίον πειρατείας!

Τρεις προμηθευτές συσκευών IPTV με προεγκατεστημένες εφαρμογές που διευκόλυναν την μαζική πειρατεία των μεταδόσεων ποδοσφαίρου της Premier League διατάχθηκαν να καταβάλλουν συνολικά 267.000 λίρες αγγλίας (311.230 ευρώ) από δικαστήρια, για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος μίας ευρείας και συνεχιζόμενης εκστρατείας της Premier League να προστατεύσει τα πνευματικά της δικαιώματα, την επένδυση του Sky και της BT στα τηλεοπτικά δικαιώματα, και το όφελος που διασφαλίζουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο και πέρα από αυτό, υποστηρίζοντας και τους ιδιώτες και τις pub που προβάλουν τους αγώνες με τον σωστό τρόπο. 

 Οι αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου και οι διαταγές πληρωμής του κόστους στους τρεις προμηθευτές έρχονται μετά από μία αντίστοιχη υπόθεση του Δεκεμβρίου του 2016, όπου πωλητής παρόμοιων συσκευών καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών. 

Η Premier League υποστήριξε επίσης την ένωση προστασίας της πνευματικής περιουσίας FACT (Federation Against Copyright Theft) στις τελευταίες της επιδρομές εναντίον διάφορων προμηθευτών συσκευών IPTV στη βορειοδυτική Αγγλία, που οδήγησαν στην σύλληψη πέντε ατόμων.

πηγή: gazzetta.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.