ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πραξικοπηματίες «βλέπει» και στο ποδόσφαιρο ο Ερντογάν: Απέλυσε 94 διαιτητές

Μετά τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, τους δημοσιογράφους, σειρά έχουν και οι διαιτητές

Μπορεί να έχει αποτάξει χιλιάδες στρατιωτικών, να έχει απολύσει εκατοντάδες εκπαιδευτικών και να έχει συλλάβει δεκάδες δημοσιογράφων, όμως, η «εκκαθάριση» του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, περνάει σε άλλο επίπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, λοιπόν, ο «σουλτάνος» της Τουρκίας «βλέπει» πραξικοπηματίες και στα γήπεδα, καθώς απέλυσε 94 διαιτητές!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απολύθηκαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητών, ενώ επισημαίνεται πως έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες τοπικές επιτροπές διαιτητών. 

«Η ομοσπονδία μας έκρινε απαραίτητο να απολύσει 94 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων διαιτητών τοπικών και εθνικών κατηγοριών και βοηθών διαιτητών, μέλη τοπικών επιτροπών διαιτησίας και παρατηρητών διαιτησίας εθνικών και τοπικών κατηγοριών», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (TFF) στην επίσημη ιστοσελίδα της. 

Υπενθυμίζεται πως όλα τα μέλη των συνδέσμων της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου υπέβαλαν την παραίτησή τους προ ημερών, προκειμένου να υποβληθούν σε «ελέγχους ασφαλείας», στο πλαίσιο της έρευνας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.