ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πραγματοποίηση summer party από τα τμήματα βόλεϊ του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Σε μια πολύ ευχάριστη βραδιά εξελίχθηκε η Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, με την πραγματοποίηση  του φετινού  summer party που οργανώθηκε από τα τμήματα βόλεϊ του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, στο χώρο του Baia Sea Side.

Στο πάρτι έδωσαν το παρόν, τόσο οι αθλητές των τμημάτων βόλεϊ , όσο και φίλοι του αθλήματος και του σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι όσοι παρευρέθηκαν συμμετείχαν σε  κλήρωση από την οποία αναδείχθηκαν οι εξής τέσσερις νικητές :

  1. Πρώτη νικήτρια, Κορωναίου Σέβη, η οποία  θα παρακολουθήσει έναν αγώνα της ομάδας από τον πάγκο.
  2. Δεύτερη  νικήτρια, η αθλήτρια του τμήματος παγκορασίδων Παπαβασιλείου Μαρία  , η οποία  θα φωτογραφηθεί με έναν αθλητή ή αθλήτρια  των αγωνιστικών τμημάτων που εκείνη θα επιλέξει, για το καθιερωμένο ημερολόγιο του  2017.
  3. Η  τρίτη νικήτρια , Πεστλίκη Ασπασία όπως και η τέταρτη Πετροσιάν Κατερίνα , που κέρδισαν από ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Οι νικήτριες των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος  στην κλήρωση, στην οποία θα συμμετάσχουν και  όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας,  που θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Α2 ανδρών και κατά την οποία ένας τυχερός θα  κερδίσει ένα iPhone 7 .

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.