ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πραγματοποιήθηκε το 1ο εσωτερικό τουρνουά των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ του Ροδίων άθλησις

Την Κυριακή 6/11 πραγματοποιήθηκε το 1ο εσωτερικό τουρνουά των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ του Ροδίων άθλησις, στο κλειστό γήπεδο του Ροδίων Παιδεία .Ένα αθλητικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό πρωινό, είχαν την δυνατότητα να περάσουν, οι μικροί αθλητές που ανταποκρίθηκαν σε μια όμορφη ιδέα τον προπονητών τους κ. Ν. Φραγκεσκάκη , Α. Κορωναίου και Α. Χατζηφούντα.

Οι 60 περίπου αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, κατηγοριών Supermini-Mini-Παμπαίδων , δημιούργησαν τις ομάδες τους στις οποίες έδωσαν αρχαία ονόματα (Αιγαίας- Κούρος- Σωκράτης- Μιλτιάδης- Ιάσων- Λεωνίδας) και γεύτηκαν την χαρά του συναγωνισμού και της νίκης μέσα από συνεχόμενους αγώνες στους οποίους χειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους.

Με αφορμή τον ενθουσιασμό των παιδιών που υπήρχε στο τέλος των αγώνων, το σωματείο αποφάσισε να καθιερώσει το τουρνουά κάθε μήνα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Θα προστεθούν βέβαια και άλλες κατηγορίες παιδιών για να μπορέσουν ανα πάρουν μέρος και τα μικρότερα παιδιά, μιας και την φετινή χρονιά ο αριθμός των παιδιών στις ακαδημίες μπάσκετ φτάνει τα 150 με τμήματα που ξεκινούν από 4 ετών .

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στους προπονητές για την υλοποίηση όλων αυτών, όσο και στους γονείς και αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό. Τέλος ευχαριστούμε την εταιρία Βαπ Κουγιός η οποία στηρίζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες μας.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.