ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο τουρνουά ποδοβόλεϊ

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά ποδοβόλεϊ το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στην παραλία «Τσαμπίκα» μπροστά από το beach Bar Cabana. Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πρόσφεραν απλόχερα πλούσιο θέαμα στον κόσμο που έδωσε το παρών και συνδύασε το μπάνιο του παρακολουθώντας ένα πολύ όμορφο σπορ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ζευγάρι που κατέκτησε την πρώτη θέση ήταν αυτό των Γιώργου Σαλαμαστράκη και Αντώνη Ξύπα το οποίο κέρδισε στον τελικό τους Λευτέρη Μαυρομούστακο και Δημήτρη Ζουρούδη.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1ος όμιλος

1η θέση: Νικήτας Μαλλιάκας/Παναγιώτης Μαθιός

2η θέση: Λευτέρης Μαυρομούστακος/Δημήτρης Ζουρούδης

2ος όμιλος

1η θέση: Γιώργος Σαλαμαστράκης/Αντώνης Ξύπας

2η θέση: Νίκος Λαμπριανός/Μάριος Μπαϊρακτάρης

Στον 1ο ημιτελικό έπαιξαν μετά από κλήρωση οι Μαυρομούστακος/Δ. Ζουρούδης με τους Λαμπριανό/Μπαϊρακτάρη με τους πρώτους να κερδίζουν με 2 – 0 σετ (15 – 12, 15 – 10) και να παίρνουν έτσι το εισιτήριο για τον τελικό.

Στον 2ο ημιτελικό αγωνίστηκαν οι Σαλαμαστράκης/Ξύπας με τους Μαλλιάκα/Μαθιό. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο, πόντο και έγινε «μεγάλη μάχη». Τελικά οι Σαλαμαστράκης/Ξύπας επικράτησαν με 2 – 1 σετ 15 – 13, 14 – 16, 12 – 10).

Στον τελικό οι Σαλαμαστράκης/Ξύπας κέρδισαν με 2 – 0 σετ (15 – 11, 15 – 13) και κατέκτησαν έτσι την 1η θέση της διοργάνωσης.

Ακολούθησαν οι απονομές που έγιναν από τον ιδιοκτήτη του beach bar CABANA καθώς και ένα πολύ όμορφο πάρτι που διοργανώθηκε από το beach bar.

-Οι διοργανωτές του 5ου τουρνουά ποδοβόλεϊ, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την διεύθυνση του beach bar CABANA για την μεγάλη και σημαντική βοήθεια στην πραγματοποίηση του τουρνουά κάτω από πολύ όμορφες συνθήκες.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.