ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πραγματοποιήθηκε  για 7η συνεχή χρονιά η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Γραμμάτων Πολιτεία

 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμάτων Πολιτεία ο οποίος αποτελείται από τα Φροντιστήρια Ένεκα-Πλεονέκτημα, Ορόσημο, Μεταίχμιο και Μεθοδικό συνεπής στο ραντεβού του με γονείς και μαθητές, διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία την Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα.

Γονείς και μαθητές κατέκλυσαν το Κινηματοθέατρο Metropol Odeon και με τα βιβλιαράκια βάσεων ανά χείρας περίμεναν ανυπόμονα την παρουσίαση του Δρ. Χρήστου Ταουσάνη.

Ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης εκπροσωπώντας την εταιρεία Συμβούλων Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας Employ, με την επιστημονική υποστήριξη της οποίας πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού τα τελευταία χρόνια, έκανε μία εκτενή παρουσίαση των Πεδίων και των Σχολών του μηχανογραφικού και μία εις βάθος ανάλυση των προοπτικών τους και ακολούθησε μία ιδιαίτερα ζωντανή και εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό με σκοπό την ολοκληρωμένη και πλήρη πληροφόρησή τους.   

Η εκδήλωση του Επαγγελματικού Προσανατολισμού θεωρείται μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της χρονιάς γεγονός που καταδεικνύεται από το αυξημένο ενδιαφέρον και την αθρόα προσέλευση μαθητών και γονιών. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμάτων Πολιτεία έχει ανεβάσει τον πήχη στα τοπικά εκπαιδευτικά δρώμενα στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους με κάθε δυνατό τρόπο, συμμεριζόμενος την ανησυχία και την αγωνία τους για το τόσο καίριο ζήτημα της επιλογής Σχολής και Επαγγέλματος.

15058728_1607924436180408_1469870218_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.