ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πούλησε σαπούνι από κατσικίσιο γάλα σε Κινέζους και κέρδισε εκατομμύρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οταν μια δημιουργική και ταλαντούχα φαρμακοποιός σκέφτηκε να δημιουργήσει σαπούνι από φρέσκο… κατσικίσιο γάλα, ασφαλώς δεν είχει φανταστεί πως μέσα σε 24 ώρες θα γινόταν εκατομμυριούχος.

Κι όμως έγινε! Η Ντανιέλ Ντι Πίλα, είναι η φαρμακοποιός που δημιούργησε ένα ξεχωριστό σαπούνι για καλό σκοπό, για να βοηθήσει πελάτες της που είχαν δερματικές παθήσεις, όπως έκζεμα.

Βλέποντας τη μεγάλη ζήτηση που υπήρχε στην Αυστραλία, όπου και ζει, αποφάσισε να επεκταθεί στην κινεζική αγορά και έτσι μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να βγάλει ένα εκατ. δολάρια.

«Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Διπλασιάσαμε τον τζίρο μας σε σύγκριση με το περασμένο έτος», είπε στο news.com. au.

«Δεν υπήρχε ούτε ένα φυσικό προϊόν που να με ικανοποιούσε και να με κάνει το προτείνει σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα», αναφέρει η Ντάνιελ, εξηγώντας πως της ήρθε η ιδέα.

«Ετσι, άρχισα να κάνω έρευνα σχετικά με εναλλακτικές λύσεις και διαπίστωσα πως το κατσικίσιο γάλα έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Εχει ουσιαστικά το ίδιο ph με το ανθρώπινο δέρμα», προσθέτει.

Τα κατσικίσια σαπούνια της έχουν πάνω από 40 προϊόντα, συμπεριλαμβανόμενης σειρά για παιδιά και είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί αντηλιακό από το γάλα.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.