ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πουλάει το νυφικό της στο eBay για να βγάλει… τα λεφτά του διαζυγίου! (φωτό)

Από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η προδοσία, ειδικά όταν προέρχεται από τον φερόμενο ως άνθρωπο της ζωής σου, με τον οποίο πίστευες ότι θα ζούσες μια ευτυχισμένη ζωή.
 
Και κατόπιν έρχεται και το δυσβάσταχτο κόστος του διαζυγίου.
 
Κάπως έτσι ξεκινάει και η ιστορία της Samantha Wragg, η οποία αποφάσισε να βγάλει κέρδος από τον… άτυχο γάμο της και να πουλήσει το νυφικό της στο e-Bay. Η περίπτωσή όμως δεν είναι συνηθισμένη.
 
Η blogger αποφάσισε να πουλήσει το νυφικό της για να βγάλει τα έξοδα του διαζυγίου της με το «καθίκι τον άνδρα» της όπως τον χαρακτηρίζει.
 
Η ίδια αναφέρει ότι το νυφικό αξίζει 2.000 λίρες και εκείνη έβαλε μια τιμή εκκίνησης τις 500 λίρες. Τονίζει μάλιστα ότι είναι το ιδανικό φόρεμα για όσες έχουν περίπου ύψος το 1.50.
 
Στην αγγελία της η 28χρονη αστειεύτηκε γράφοντας:
 
«Κυρίως το πουλάω καθώς πρέπει να πληρώσω το διαζύγιό μου το οποίο μου άφησε ο πρώην σύζυγός μου. Όπως φτάνει η ουρά στο πάτωμα είναι λίγο βρώμικο στη γύρω περιοχή και θα χρειαστεί ένα στεγνό καθάρισμα προτού να φορεθεί για την ημέρα της ζωής σας. Δεν είχα χρόνο για να κάνω ένα στεγνό καθάρισμα πριν το καθίκι, ο σύζυγός μου αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο γάμο μας. Κόστισε στους καημένους τους γονείς μου 2.000 λίρες το 2014.
 
Λυπάμαι που έχω μόνο δύο φωτογραφίες αλλά όταν ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου είχε άλλη γυναίκα έκαψα και διέγραψα οριστικά ότι είχε να κάνει με το αηδιαστικό πρόσωπό του. Αν θέλετε ένα νυφικό το οποίο είναι γεμάτο κακές αναμνήσεις και γκρεμισμένες ελπίδες και όνειρα τότε αυτό είναι ένα για εσάς. Ελπίζω αυτό το φόρεμα να σας φέρει πολλή περισσότερη ευτυχία απ’ ο,τι έφερε σε μένα στο τέλος και αν δεν… τότε μπορείτε πάλι να το πουλήσετε εδώ».
 
Η νεαρή προσθέτει ότι όποιος έχει περισσότερες απορίες ή θέλει διευκρινίσεις μπορεί να της στείλει μήνυμα και εκείνη θα απαντήσει.
 
Όπως παραδέχεται η αρχική αγγελία στο eBay δεν είχε ανταπόκριση και έτσι αποφάσισε με τον αδερφό της να την κάνει λίγο πιο χιουμοριστική. Ήθελε να γίνει viral αλλά δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που έγινε αυτό οι προσφορές φτάνουν ακόμη και τις 13.000 λίρες ενώ δεν μπορεί να πιστέψει και το πόσα μηνύματα συμπαράστασης έχει λάβει από αγνώστους.
 
17300-3cl95y
 
 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.