ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πως μια καλλονή με τριχωτό σημάδι εκ γενετής αγάπησε την ιδιαιτερότητα της και έγινε χορεύτρια [εικόνες]

Η 22χρονη Cassandra Naud από τον Καναδά πάσχει από το «σύνδρομο του λυκανθρώπου» δηλαδή «υπερτρίχωση»  ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ να κυνηγήσει το όνειρο της και να γίνει χορεύτρια.

«Το σημάδι μου με κάνει διαφορετική και δεν μπορείς να με ξεχάσεις. Είναι αυτό που είμαι και ειλικρινά δεν νιώθω ότι ποτέ με εμπόδισε στο να κάνω κάτι», είπε η Naud σε πρόσφατη συνέντευξη της.


Οταν ήταν 13 ετών και μην μπορώντας να αντέξει άλλο τα πειράγματα και τις κοροϊδίες των συμμαθητών της, η Cassandra μπήκε στον πειρασμό να το αφαιρέσει. Ωστόσο χάρη στην υποστήριξη των γονιών της που δεν ήθελαν να βάλουν το παιδί τους στην ψυχοφθόρα διαδικασία των χειρουργείων αποφάσισε να «αγκαλιάσει» το εκ γενετής σημάδι και να το αποδεχθεί.


«Αυτό το σημάδι είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου και δεν προτίθεμαι να το αποχωριστώ», δηλώνει στη Daily Mail τη στιγμή που έχει καταφέρει, με πολύ μεγάλη προσπάθεια και αντοχή ψυχής να μετατρέψει αυτό το σημάδι σε κάτι που την χαρακτηρίζει και την κάνει ξεχωριστή και υπέροχη.


«Με κάνει μοναδική και ταυτόχρονα κάνει τους ανθρώπους να με θυμούνται, κάτι πολύ σημαντικό για τη δουλειά που κάνω», συμπληρώνει.

 

 iefimerida.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.