ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πορνοστάρ κάνουν περιουσία πουλώντας τα… βρώμικα εσώρουχά τους

Δημοφιλείς πορνοστάρ βγάζουν χιλιάδες δολάρια από ένα νέο τρεντ που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ανάμεσα σε φανς του είδους. Πωλούν σε θαυμαστές τους τα χρησιμοποιημένα εσώρουχα που φορούν στα γυρίσμτα των ερωτικών ταινιών που πρωταγωνιστούν.

«Το παραδέχομαι» ομολογεί μια διάσημη πορνοστάρ. «Την πρώτη φορά που μου ζήτησαν να αγοράσουν χρησιμοποιημένο εσώρουχό μου αισθάνθηκα λίγο άβολα. Ήταν ένα απλό αίτημα και γνωρίζω κορίτσια που βγάζουν εκατοντάδες δολάρια το μήνα μόνο πουλώντας τα παλιά τους εσώρουχα, με τον όρο να είναι χρησιμοποιημένα. Και πάλι όμως αισθάνθηκα άβολα. Τα εσώρουχα μου για μένα είναι κάτι πολύ προσωπικό, γι’ αυτό αγόρασα καινούργια, τα έβαλα για μια γρήγορη φωτογραφία, για να πάρουν μια ελαφριά μυρωδιά και τα έστειλα. Τελικά όπως διαπίστωσα είχα χάσει το νόημα εντελώς. Οι φανς που τα ήθελαν ήθελα το «ζωντανό πράγμα». Την έντονη μυρωδιά του κορμιού μου, του ιδρώτα μου του είναι μου»λέει και συνεχίζει «Στην αρχή ήταν δύσκολο να το καταλάβω, αλλά οι λάτρεις των εσωρούχων τα θέλουν βρώμικα».

«Μάλιστα όσο πιο βρώμικα τόσο το καλύτερο» καταλήγει.

 Η επίσης σταρ του είδους Tanya Tate είχε μια παρόμοια εμπειρία όταν πούλησε το πρώτο της εσώρουχο. Το έβαλε, το ψέκασε με το άρωμα της και το έστειλε στον «απαιτητικό» θαυμαστή. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απάντηση που μου έστειλε και μου έλεγε πως αλήθεια μου αρέσει η  «au φυσικό άρωμα» σου και αλήθεια μου άρεσε το βρακάκι σου, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να το ψεκάζεις με άρωμα». Τότε ήταν που κατάλαβα ότι θέλουν να μυρίζουν το κορμί μου» λέει η Tate και συμπληρώνει «Υποθέτω πως είναι μέρος της φαντασίωσης τους όχι μόνο να σε βλέπουν και να ακούν την φωνή σου στην οθόνη αλλά να μπορούν να σε μυρίσουν κιόλας».

Η Tate συχνά δέχεται αιτήματα από θαυμαστές εκ των οποίων κάποιοι ζητούν απλώς χρησιμοποιημένα εσώρουχα, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πιο σύνθετο αίτημα. Θέλουν τα εσώρουχα που θα τους στείλει να τα έχει φορέσει μετά από οργασμό, ώστε να είναι πιο έντονο το άρωμα. Αφού τα εσώρουχα φορεθούν, η Tate τα κλείνει σε πλαστικό σακουλάκι αεροστεγώς και τα στέλνει στους θαυμαστές της. Κάποιοι όπως της γράφουν δεν τα βγάζουν ποτέ από εκεί ώστε το άρωμα να διατηρηθεί «ζωντανό».

Η πώληση βρώμικων εσωρούχων είναι πολύ μεγάλη επιχείρηση για τις πορνοστάρ. Μάλιστα ορισμένες έχουν φτιάξει και δικές τους εταιρείες «πακεταρίσματος εσωρούχων».

Κάποιοι φανς ζητούν εσώρουχα που φορούν οι πορνοστάρ σε συγκεκριμένες σκηνές των ερωτικών ταινιών. Μάλιστα κάποιοι βάζουν τις κοπέλες τους να τα φορούν και στέλνουν τις φωτογραφίες στις πορνοστάρ να τις δουν. «Φαντασιώνονται τρίο» λέει η πορνοστάρ Casey Calvert

«Το να συλλέγουν βρώμικα εσώρουχα είναι όπως κάποιοι κάνουν συλλογή από μπάλες που τις έχουν υπογράψει σταρ του ποδοσφαίρου» συμπληρώνει η Calvert.

Ο Νικ, μεγάλος φαν των ταινιών πορνό και των ίδιων των πορνοστάρ, λέει ότι έχει συλλέξει πολλά αντικείμενα από τις αγαπημένες του σταρ και τα εσώρουχα είναι μόνο ένα μέρος αυτών. «Αγόρασα ένα εσώρουχο, το έστειλα σε μια πορνοστάρ, το φόρεσε σε μια σκηνή και μου το έστειλε πίσω. Η γοητεία είναι να έχουμε κάτι προσωπικό, κάτι που είναι μόνο για σένα » λέει ο Νικ.

Μάλιστα κάποιοι έχουν ως φετίχ να αγοράζουν βρώμικα εσώρουχα ανώνυμων γυναικών που εντοπίζουν στο διαδίκτυο. Η πιο γνωστή δαιδικτυακή πλατφόρμα που επιδίδεται σε αυτές τις αγοραπωλησίες είναι το subreddits like r/usedpanties, ενώ υπάρχει και το Pantydeal.com με περισσότερα από 25.000 μέλη. Όπως λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας «δεν ξέρω πόσα πωλούνται, αλλά για πολλά κορίτσια το κέρδος είναι μεταξύ 400 και 700 δολαρίων το μήνα».

www.topontiki.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.