ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

                Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του ΑΟ Σταματίου  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων α και  Παγκορασίδων α που πραγματοποιήθηκε  στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου. Η αποστολή της Εύης Επισκόπου και του Κώστα Κουρούνη επέστρεψε με ένα μετάλλιο και θέσεις μέσα στην δωδεκάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος από όλα τα παιδιά.

          Συγκεκριμένα η Μανωλά Δέσποινα κατάφερε να κερδίσει  χάλκινο μετάλλιο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο πένταθλο Παγκορασίδων, το οποίο είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών (22 αθλήτριες). Ο Μέμα Μάρκος κατέλαβε την 6η θέση στη σφυροβολία των  Παμπαίδων. Η Κολυμπίρη Μαρία κατέλαβε την 9η θέση στο άλμα εις ύψος. Η Μαυρουδή Χριστίνα κατέλαβε την 10 θέση στον τελικό των 150μ. Η ομάδα της  σκυταλοδρομίας  4 επί 80 κατέλαβε την 11η θέση, αποτελούμενη από τις αθλήτριες  Μαυρουδή Χριστίνα, Αρβανίτη Ελευθερία, Χουσεΐν Σιντικά και Παγωνάκη Γεωργία.
Η Γακούδη Νένα κατέλαβε την 12 θέση στο άλμα εις ύψος.

          Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Εφήβων και Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες στις 9 και 10 Ιουλίου, συμμετείχε ο αθλητής Διονύσης Ζήκας με τις παρακάτω επιδόσεις: Στα 200 μέτρα κατέλαβε την 15η θέση (22.99) και στα 100μέτρα την 11η θέση (11.23).

         Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Σταματίου   θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια που καταβάλουν και να ευχηθούν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τη νέα αθλητική χρονιά.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.