ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πολύ γέλιο από την επιθεώρηση “Μαζέψτε τους” από το “Καμάρι” της Παστίδας στο Δημοτικό Θέατρο – Οι επόμενες παραστάσεις

Απίστευτη παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» που ξεσήκωσε τον κόσμο, ο οποίος γέμισε και τις δυο ημέρες την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου, που δεν σταμάτησε να γελάει απολαμβάνοντας μια πραγματικά τρελή – τρελή επιθεώρηση. Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου υπό τις οδηγίες του κ. Τσακτσίρα Αποστόλη απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από επωνύμους και τους υπόλοιπους παρισταμένους.

   Ύστερα από τη μεγάλη αυτή επιτυχία ο Σύλλογος θα δώσει άλλες δυο παραστάσεις, το Σάββατο 16/4/2016 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας Ρόδου και την Κυριακή 17/4/2016 και ώρα 19:30 στα Μαριτσά φιλοξενούμενος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης».

   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη κ. Τσακτσίρα Αποστόλη για την αφιλοκερδή προσφορά του, τη γραμματέα του Συλλόγου κ. Γκόγκου Αγγελική για την επιμέλεια των κειμένων, τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου (τους κ.κ. Αυγενικού Θοδωρή, Βογιατζή Ελένη, Γκόγκου Αγγελική, Ιντζέ Δημήτρη, Κασσανή  Στέργο, Μπάρκα Αλέξανδρο, Πάττα Σέβα, Παττελάκη Παναγιώτη, Σαλακενού Μαρία, Σκλαβούρη Βαρβάρα), τα παιδιά που εργάστηκαν στα παρασκήνια (τους κ.κ. Κηπουρό Σάββα, Μαυρουδή Ιωάννη, Πάττα Αναστάση, Σαλακενό Σταύρο), τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σιαλούπ Ιωσήφ που κάλυψε τη μουσική επιμέλεια της παράστασης, για την επιμέλεια των σκηνικών τους κ.κ. Αντωνά Αικατερίνη, Σιαλούπ Ιωσήφ και Σαλακενό Σταύρο, για τις παραδοσιακές φορεσιές τις κ.κ. Κυριαζή Κυριακούλα και Κυριαζή Παναγιώτα, για την επιμέλεια ήχου και φωτισμού τον κ. VAGELIS – DYNAMIC MUSIC SHOP, για τη γραφιστική επιμέλεια τον κ. Παττελάκη Παναγιώτη, για τη φωτογραφία και video τους κ.κ. Γεώργιο Πάττα – allaksogolies.gr και Άγγελο Πάττα – allaksogolies.gr.

   Τέλος πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς του Συλλόγου allaksogolies.gr και ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 94,1 FM.

DSC_0643 DSC_0614 DSC_0577 DSC_0549 DSC_0517 DSC_0821 DSC_0824 DSC_0817 DSC_0779 DSC_0718 DSC_0695

   Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’ όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.