ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΟΚ: Πασίγνωστος πολιτικός σε πάρτι οργίων με πόρνες και κοκαΐνη! Δείτε ποιος είναι (PHOTOS)

Παντρεμένος πολιτικός φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί, να κάνει χρήση κοκαΐνης μαζί με δύο ιερόδουλες πολυτελείας.

Ενας παντρεμένος Βρετανός πολιτικός που είναι επιφορτισμένος με την εποπτεία των προτύπων στη Βουλή των Λόρδων κατηγορείται για χρήση κοκαΐνης με δύο ιερόδουλες πολυτελείας. Μάλιστα η φωτογραφία του από σχετικό βίντεο έγινε και πρωτοσέλιδο στη Sun

Το βίντεο 45 λεπτών δημοσιοποίησε η Sun, την Κυριακή, με ισχυρισμούς ότι ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου είναι ο 69χρονος Βαρώνος Τζον Σιούελ αναπληρωτής εκπρόσωπος της Βουλής των Λόρδων.

Στο δημοσίευμα της Sun αναφέρεται ότι γδύθηκε και πήρε το διεγερτικό ναρκωτικό στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, ενώ ακούγεται να αναφέρεται στις Ασιάτισσες γυναίκες ως «πόρνες» και φαίνεται να γυρίζει ανάποδα μία φωτογραφία της συζύγου του που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι.

Σε ένα σημείο του βίντεο που τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Σιούελ φαίνεται σκυμμένος πάνω στο τραπέζι, με ένα χαρτονόμισμα 5 λιρών στο αριστερό του χέρι και τη βέρα του στην οθόνη, καθώς παίρνει κοκαΐνη, ενώ υπογράφει μία επιταγή 200 λιρών για την κάθε συνοδό του

Μάλιστα στο βίντεο ο ίδιος παραδέχθηκε σε μία από τις συνοδούς του ότι η συμπεριφορά του ήταν «αηδιαστική».

Χθες το βράδυ, υπήρχαν ισχυρισμοί ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη θέση του στη Βουλή των Λόρδων και την επιτροπή Διεξαγωγής -το όργανο που προασπίζει τα πρότυπα συμπεριφοράς των συναδέλφων του.

Μάλιστα το πρωτοσέλιδο της Sun έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την δήλωση του Σιούελ που ζητάει να διαγράφονται οι ομότιμοι που επιδεικνύουν κακή συμπεριφορά, λέγοντας: «Οι ενέργειες των λίγων βλάπτουν τη φήμη μας. Τα σκάνδαλα κάνουν μόνο καλά πρωτοσέλιδα»

 

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.