ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ώρα η καλή: Ποιος Έλληνας παρουσιαστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στα 37 του αποφάσισε να αφήσει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί την αγαπημένη του Μαρία, με την οποία είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια

Ο Στέφανος γνώρισε τη Μαρία στην Πάτρα, όταν εκείνος έμεινε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για δυο μήνες, ώστε να διοργανώσει το THE BATTLE (είναι ο διοργανωτής του μεγαλύτερου ελληνικού show μαχητικών αθλημάτων και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας επαγγελματικού κικμποξινγκ στην Ελλάδα) .

Η Μαρία δεν είναι από την Πάτρα, αλλά εκεί ζει τα τελευταία χρόνια λόγω της επιχείρησης πετρελαιοειδών που διατηρεί εκεί η οικογένεια της.

 

Εδώ και ένα μήνα η Μαρία άφησε την Πάτρα οριστικά και συζούν στο σπίτι του δημοσιογράφου στη Νέα Σμύρνη

Όπως μαθαίνουμε η συγκατοίκηση αυτή είναι η αρχή για τους αιώνιους όρκους πίστης, αφού ο συμπαρουσιαστής της Χριστίνας Λαμπίρη στην πρωινή εκπομπή του Έψιλον, παίρνει προσφορές από ξενοδοχειακές μονάδες της Αντιπάρου για να κοιμηθούν περίπου 200 άτομα τον … Ιούνιο!!!!

Στη φωτογραφία βλέπετε το ζευγάρι από τη βάφτιση του γιου του Γιώργου Λιαγκα και της Φαίης Σκορδά στον οποίο έφτασαν μαζί και δε κρύφτηκαν από τον φωτογραφικό φακό!

govastileto.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.