ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ώρα η καλή: Ποιος Έλληνας παρουσιαστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στα 37 του αποφάσισε να αφήσει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί την αγαπημένη του Μαρία, με την οποία είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια

Ο Στέφανος γνώρισε τη Μαρία στην Πάτρα, όταν εκείνος έμεινε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για δυο μήνες, ώστε να διοργανώσει το THE BATTLE (είναι ο διοργανωτής του μεγαλύτερου ελληνικού show μαχητικών αθλημάτων και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας επαγγελματικού κικμποξινγκ στην Ελλάδα) .

Η Μαρία δεν είναι από την Πάτρα, αλλά εκεί ζει τα τελευταία χρόνια λόγω της επιχείρησης πετρελαιοειδών που διατηρεί εκεί η οικογένεια της.

 

Εδώ και ένα μήνα η Μαρία άφησε την Πάτρα οριστικά και συζούν στο σπίτι του δημοσιογράφου στη Νέα Σμύρνη

Όπως μαθαίνουμε η συγκατοίκηση αυτή είναι η αρχή για τους αιώνιους όρκους πίστης, αφού ο συμπαρουσιαστής της Χριστίνας Λαμπίρη στην πρωινή εκπομπή του Έψιλον, παίρνει προσφορές από ξενοδοχειακές μονάδες της Αντιπάρου για να κοιμηθούν περίπου 200 άτομα τον … Ιούνιο!!!!

Στη φωτογραφία βλέπετε το ζευγάρι από τη βάφτιση του γιου του Γιώργου Λιαγκα και της Φαίης Σκορδά στον οποίο έφτασαν μαζί και δε κρύφτηκαν από τον φωτογραφικό φακό!

govastileto.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.