ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποιοι «Τούρκοι Bordo» και τρίχες κατσαρές …Εδώ το βροντάνε τα Κομάντα του 6ου ΕΤΕΘ της Ρόδου! (vid)

Φήμες ότι Τούρκοι Κομάντος οι γνωστοί Κοκκινομπερέδες  τις τελευταίες ημέρες ακούγονται όλο και συνέχεια ότι θα διαφύγουν στη Ρόδο τη Σύμη μετά  και το πραξικόπημα της Τουρκίας !

Αναπαράγουν και οι Τουρκικές φυλλάδες τα σχετικά ,στη Ψέριμο οι Κάτοικοι  τους Κομάντος της Δύναμης ΔΕΛΤΑ τους περνάνε για Τούρκους μαυροφορεμένους και δεν συμμαζεύεται!27330000941_882782889e_z

Όλα αυτά΄τα ακούνε κάποιοι Πρασινομπερέδες στη Ρόδο και Χαμογελούν με κατανόηση…Γιατί εδώ στο νησί των Ιπποτών το Βροντάνε μόνο  τα Ελληνικά Κομάντα του 6ου ΕΤΕΘ!

Αλλαγή Διοικήσεως στα Κομάντα της Ρόδου με την Λεβέντικη  ομορφιά όπως αρμόζει σε Καταδρομείς !18921

Σήμερα έγινε η αλλαγή διοικήσεως στο 6ο  ΕΤΕΘ της Ρόδου απο τον Ταξίαρχο Τσιμπίδη Δημήτριο Διοικητή της 13ης ΔΕΕ !

Στη Τελετή Παραλαβής -Παράδοσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας ,Τοπικοί Άρχοντες ο Πρόεδρος και Μέλη της Λέσχης Καταδρομέων Ρόδου  ,Παλαιοί Καταδρομείς , Πολλοί Φίλοι του ΕΤΕΘ και μεταξύ αυτών και ο Στρατηγός Επίτιμος Α/ΓΕΣ   & Καταδρομέας Αθανάσιος Τσέλιος με τον οποίο είχαμε και την σχετική επικοινωνία!

??????

 Τα Κομάντα βγήκαν στο Φως της Ημέρας …Αλλά μαύροι σαν τον Θάνατο !

Στην Ομιλία  του ο Διοικητής της 13ης ΔΕΕ Ταξίαρχος  Τσιμπίδης  Δημήτριος εξήρε το έργο του ΑπερχόμενουΔιοικητή Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Αναστασιάδη Στέργιου ,Την μαχητικότητα ,την Υψηλή και πλήρη επιχειρησιακή  ετοιμότητα της Μονάδος, αλλά κυρίως το πνεύμα Μονάδος που είχε αναπτύξει !

Στον Παραλαμβάνοντα  νέο Διοικητή του 6ου ΕΤΕΘ Γεωργαντά Παναγιώτη ευχήθηκε υγεία ,δύναμη και συνέχιση των Προσπαθειών !

27401181445_0e7cd1ce19_zΒέβαια το παρών έδωσε  και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ  Υποστράτηγος Κουκουλομάτης Βασίλειος που ήταν και παλαιός Καταδρομέας…Για τον  Απερχόμενο διοικητή τόνισε το Ήθος ,την Σταθερότητα του και την Άριστη Επαγγελματική του Κατάρτιση !veteranos

Αθόρυβος αλλά πάντα αποτελεσματικός ο Στρατηγός της Ρόδου ,μερίμνησε μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκηση και κυρίως  φίλων που αγαπούν το Στρατό και τη Ρόδο ,να συντηρήσει το Ορμητήριο των Αμφίβιων Καταδρομέων !

HPIM1053Στρατηγός Τσέλιος : Τελικά η Κρίση μας φέρνει πιο κοντά και δημιουργεί πάντα ευκαιρίες  που πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε…Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Απερχόμενο Διοικητή και καλή συνέχεια στον Παραλαμβάνοντα !

Στο Στρατηγό της Ρόδου  πάντα  στοχευμένες και  επιτυχημένες ενέργειες …Έτσι θα κρατηθούμε όρθιοι και ο Στρατός μας  πρέπει να μείνει όρθιος για το καλό της Πατρίδος μας !

Και τούτο γίνεται μέχρι τώρα χάριν των Αρχηγών ,των Διοικητών των Σχηματισμών και των Μονάδων αλλά και όλου του προσωπικού που τόνιζε πάντα ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Πάντα Καταδρομέας  Στρατηγός Τσέλιος !

Σχόλιο :Nα επισημάνουμε Εμείς απο την πλευρά μας το σοβαρό και συνεπέστατο έργο που άφησε στο νησί των Ιπποτών ο Στρατηγός Στεφανής κατά την διάρκεια της Διοικήσεως του …Αλλά και την άριστη σχέση που συνέχισε να έχει με τους Εφέδρους και Παλιούς Καταδρομείς  ,που είχε αναπτύξει ο Πρώην Α/ΓΕΣ !

Video Αφιέρωμα στις Ειδικές Δυνάμεις

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.