ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν φαντάζεσαι με ποιο προϊόν μπορείς να καταπολεμήσεις τα σπυράκια μια και καλή!

Η σοβαρότητα της έξαρσης ακμής και ο τύπος της επιδερμίδας επηρεάζουν βέβαια το χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι να υποχωρήσουν τα σπυράκια.

Το ξύδι είναι ένα πολύτιμο φυσικό αντισηπτικό γι’ αυτό και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να απαλλαγούμε γρήγορα από τα σπυράκια.

Όπως η αμαμηλίδα, έτσι και το ξύδι μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα μετά τον καθαρισμό του προσώπου ώστε να απομακρυνθούν υπολείμματα και να απορροφηθεί η λιπαρότητα.

Το ξύδι βοηθά να υποχωρήσουν τα σπυράκια επειδή έχει αντισηπτική δράση, καταπολεμά δηλαδή τα βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια. Ως φυσικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές για κάθε τύπο επιδερμίδας. Παράλληλα, το ξύδι έχει την ιδιότητα να εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας.

Η σοβαρότητα της έξαρσης ακμής και ο τύπος της επιδερμίδας επηρεάζουν βέβαια το χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι να υποχωρήσουν τα σπυράκια.

Προτιμήστε το καθαρό, μη φιλτραρισμένο μηλόξυδο για καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το ξύδι απευθείας επάνω στο σπυράκι, αφού έχετε αραιώσει μια μικρή ποσότητα (ένα μέρος ξύδι-τρία μέρη νερό) σε ένα δοχείο. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να επαλείψετε το σπυράκι αρκετές φορές την ημέρα.

onmed.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.