ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποια σύγχρονα trends θα έχουν εξαφανιστεί σε μερικούς μήνες

Το να είστε μέσα στη μόδα και να ακολουθείτε τα εκάστοτε trends είναι κάτι καλό, μιας και δείχνει πως συμβαδίζετε με την εποχή. 

Όμως, καθώς οι εποχές αλλάζουν και τα χρόνια διαδέχονται το ένα το άλλο,

 

είναι επόμενο και οι τάσεις να αλλάζουν συνεχώς, με νέες μόδες να εδραιώνονται. Δείτε παρακάτω ποια από τα trends που έκαναν πάταγο το τελευταίο διάστημα ετοιμάζονται να χαθούν μέσα στο νέο κύμα της αλλαγής.

Τατουάζ κοσμήματα

 

1.jpg

 Χρυσά προσωρινά τατουάζ, με σχέδια για τα χέρια, τον λαιμό, τα πόδια. Φορέθηκαν το 2014, δεν έφτασαν ποτέ μέχρι την Ελλάδα και μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι, η μόδα πέρασε.

Παγωμένο γιαούρτι
Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μια τρέλα με αυτό το επιδόρπιο, που έμελλε να γίνει το υγιεινό υποκατάστατο των γλυκών. Όμως δεν παύει να είναι ένα έδεσμα που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας, κάτι πρόχειρο και εύκολο, που δυστυχώς λόγω αυτών των δύο χαρακτηριστικών του, θα χάσει τη δημοτικότητά του.

Μουστάκι

 

2.jpg

Μουστάκια στις μπλούζες, σε δαχτυλίδια και κάθε λογής αξεσουάρ, μουστάκια ακόμα και σε διακοσμητικά των σπιτιών! Κατέκλυσαν τον χώρο της μόδας, όμως το μέλλον τους δείχνει ιδιαιτέρως αβέβαιο!

Keep Calm and…
Η έκφραση που έκανε πάταγο, η πιο διαδεδομένη και συνάμα πιο εκνευριστική ατάκα που κολλούσε παντού και πάντα, χωρίς απαραίτητα τα όσα έλεγε να βγάζουν νόημα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξεχαστεί.

Μπλουζάκια με emojis

 

3.jpg

 Στην αρχή ήταν χιουμοριστικά Τ-shirt για λίγους, έπειτα κάθε εταιρεία με πιο φτηνά ρούχα έβγαλε τα δικά της, τώρα πια είναι μόνο για πιτζάμες.

Hashtags

 

4.jpg

Πρώτα εμφανίστηκαν στο Twitter, μετά ήρθαν στο Instagram και τέλος πέρασαν και από το Facebook, όμως τα hashtags φαίνεται πως έφτασαν στο απόγειό τους και τώρα το μόνο που πρέπει να περιμένετε είναι να δείτε πότε θα εξαφανιστούν.

tsekouratoi.gr 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.