ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια κέρδισε 100.000 ευρώ και τα έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό; [Photo]

Η γνωστή παρουσιάστρια συμμετείχε σε γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πριν λίγο καιρό συμμετείχε στον Σουηδικό Εκατομμυριούχο και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις κατάφερε να κερδίσει 100.000 ευρώ.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν το σκέφτηκε στιγμή και χάρισε αυτά τα χρήματα σε φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τις γυναίκες στη Λωρίδα της Γάζας και σε άλλες εμπόλεμες ζώνες.

Η Αλεξάνδρα έχει προσφέρει και άλλες φορές χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και συχνά ενισχύει αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Γι’αυτό το λόγο έχει τιμηθεί από τη Σουηδία που ψηφίστηκε ως «Ευρωπαίος Πολίτης της Χρονιάς».

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People και παραδέχτηκε πως πολλές φορές έχει φοβηθεί για τη ζωή της και έχει δεχτεί απειλές λόγω της καταγωγής της.

«Άλλαξα πάνω από δέκα σπίτια. Έχω δεχτεί κατά καιρούς πολλές απειλές επειδή είμαι Ελληνίδα. «Θα σε σκοτώσουμε», «να φύγεις», «η Ελλάδα κατέστρεψε την Ευρώπη», «είστε τεμπέληδες και διεφθαρμένοι». Μάλιστα έχω δεχτεί απειλές και από Σουηδούς ρατσιστές και από Έλληνες εθνικιστές, με τους οποίους έχουν αναπτύξει δεσμούς. Φοβάμαι, αλλά έχω κατά κάποιον τρόπο συνηθίσει. Σε σημείο που πολλές φορές ξεχνάω να βάλω το συναγερμό στο σπίτι μου».

faysbook.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.