ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει τα… οπίσθιά της;

Τι απαντά σε όσους την κατακρίνουν για το σώμα και τα κιλά της

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει πάρει μερικά κιλά και να δέχεται έντονη κριτική για αυτόν τον λόγο, ωστόσο, η Kesha, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στις «κακές γλώσσες» και σε όλους εκείνους που της ασκούν κριτική για το σώμα της.

Έτσι, η 29χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να προτάξει τα… οπίσθιά της και να «ανεβάσει» την παρακάτω φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όμως, η Kesha δεν έμεινε εκεί, αλλά συνόδευσε την φωτογραφία της και με ένα μεγάλο κείμενο στο οποίο απαντά στους επικριτές της και εξηγεί γιατί ακριβώς δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα κιλά της.

Η φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram

«Βλέπω ότι θέλετε πάρα πολύ να μάθω ότι είμαι άσχημη αλλά και πόρνη. Καταλαβαίνω ότι είναι η γνώμη σας, αλλά διαφωνώ. Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι μαγευτική και για την ακρίβεια, δεν είμαι πόρνη. Το να κάνετε bullying σε κάποιον που παλεύει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας με τα διάφορα προβλήματα που έχει είναι πολύ κακό», έγραψε η τραγουδίστρια η οποία πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα διατροφικής διαταραχής που αντιμετώπιζε.

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια πήρε μερικά κιλά

«Ευτυχώς, που είμαι πλέον σε μια φάση στη ζωή μου κατά την οποία αισθάνομαι πως έχω την δύναμη να απαντήσω στα άσχημα σχόλιά σας, αντί να τα αφήσω να με καταστρέψουν», ανέφερε ακόμη, μεταξύ άλλων και ζήτησε από τους «εχθρούς» της να φιλήσουν τα.. μαγικά και όχι τέλεια οπίσθιά της!

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.