ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποδηλατοδρομία “Δρόμο παίρνω,έργο αφήνω! ” – Ρόδος , Πλ. Ζίγδη (Ακαδημία) – Κυριακή 15/05/2016 στις 10:00

“Θέλω μια ιστορία να σου πω, μα πρέπει να τριγυρίσουμε στους δρόμους της πόλης πάνω σε δυο ρόδες… μια πόλη που χθες είχε ανάγκη εμένα ,σήμερα τους δυο μας, αύριο… περισσότερο θα στηριχτεί πάνω σου.
Πώς να σε πείσω ότι είσαι το μέλλον της αν δεν την περπατήσεις , αν δεν μυρίσεις τον αέρα της , αν δεν βοηθήσεις να την ομορφύνουμε ,αν δεν σου δείξω το έργο που εγώ άφησα για σένα..αν δεν την φανταστείς πως μπορεί να γίνει……..
Λοιπόν ραντεβού την Κυριακή στις 10:00 π.μ στην Πλατεία Ακαδημίας με το ποδήλατό σου -με φουσκωμένα τα λάστιχα έτσι- για μια βόλτα όλοι μαζί και μετά θα αφήσουμε τα «ίχνη» μας σε κοντινό παρκάκι ….γιατί μπορούμε και θέλουμε μια πόλη να μας κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της… στα μέρη, που γυρίζαμε από παιδιά .
Γιατί τώρα θέλω σε αυτή την πόλη άφοβα να διανύεις εσύ το κάθε εκατοστό της, να μετράς το σφυγμό της και να έχεις μαλαματένιες ιδέες στο μυαλό σου για την πλάσεις όπως στα όνειρά σου …σπουδαία… και στον κόσμο ξακουστή…!!!”

Μια δράση που οργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Ρόδου, τον Σύλλογο διδασκόντων και με την αρωγή του Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ,Γρ.Πολιτικής Προστασίας), του Τμήματος Τροχαίας και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου.
Μετά την ποδηλατοδρομία η οποία έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα θα κατευθυνθούμε σε πάρκο της πόλης για να συμβάλλουμε εθελοντικά στον καθαρισμό του!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.