ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πλήθος κόσμου, μεγάλος ενθουσιασμός  στο Φεστιβάλ κάστρου  Κρητηνίας

Για άλλη μια χρονιά ο πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας πιστός στο ραντεβού με το μεσαίωνα, πραγματοποίησε στο πανέμορφο κάστρο Κρητηνίας το 8ο μεσαιωνικό φεστιβάλ με απίστευτη προσέλευση μικρών και μεγάλων οι οποίοι απόλαυσαν δύο ονειρικές μεσαιωνικές βραδιές και έφυγαν κατενθουσιασμένοι.

DSC_0182

Οι φωτιές άναψαν και οι μάγειροι με τα τεράστια τηγάνια ετοίμαζαν πεντανόστιμα φαγητά, η μπύρα να ρέει άφθονη,  τα περίπτερα ντυμένα μεσαιωνικά και το σκηνικό με τις γυναίκες να πλάθουν και ετοιμάζουν φαγητά να παραπέμπει τον κόσμο 500 χρόνια πίσω.


DSC_0149

Οι γελωτοποιοί, οι ζογκλέρ και οι ξυλοπόδαροι να διασκεδάζουν τον κόσμο και ο βασιλιάς να διαβαίνει τα σκαλιά του κάστρου συνοδεία ιπποτών και κόσμου για να παρακολουθήσει την ξιφομαχία για την ανάδειξη του καλύτερου ιππότη του κάστρου.

DSC_0129-001

Οι εκλάμψεις των βεγγαλικών να ομορφαίνουν περισσότερο το κάστρο και  η ομάδα των ζογκλέρ να προσφέρουν ένα υψηλό θέαμα με φωτιές και ακροβατικά που  έκοβαν την ανάσα.

DSC_0123

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ, τον Δήμο Ρόδου, την Αρχαιολογία, την τοπική Κοινότητα, τη μικτή χορωδία Ρόδου, τους χορηγούς επικοινωνίας και τους χορηγούς, καθώς και  όλους τους εθελοντές που βοήθησαν άοκνα.

DSC_0109

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.