ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πιπεράτη αποκάλυψη από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: “Στα 17 μου έκανα σεξ με μια παρέα 5 Ιταλίδων”

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις προχώρησε ο Άνθιμος Ανανιάδης ο οποίος μίλησε για την ερωτική του ζωή κατά την διάρκεια της εφηβείας του.

Μιλώντας στο ΕΓΩ, ο ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ. «Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Η κοπέλα ονομαζόταν Ελίνα και ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή μου. Δούλευε στο θέατρο. Κάναμε έρωτα στο θέατρο, ενώ ο Βουτσάς έκανε πρόβα. Το συναίσθημα ήταν συγκλονιστικό. Ήμουν λίγο άσχετος βέβαια».

Ο ηθοποιός όμως συνέχισε και διηγήθηκε πως κατάφερε στα 17 του χρόνια να κοιμηθεί με μία παρέα νεαρών Ιαταλίδων. «Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα. Επειδή οι δικοί μου είχαν πολλούς γκέι φίλους, ήξερα πως οι γυναίκες προσεγγίζονται πιο εύκολα από ομοφυλόφιλους γιατί αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πήγα στα κορίτσια και τους είπα “αν δεν ήμουν γκέι, θα σας ερωτευόμουν”. Τις έκανα θεές και αμέσως με πήραν μαζί τους. Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας ότι είμαι γκέι και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε. Κάναμε πολύ έρωτα. Μπορεί να ήταν και δύο ημέρες! Ήταν η πρώτη δυναμική στιγμή ελευθερίας σκέψης και πράξης».

 

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.