ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά – Δείτε πως έγινε (Photos & Video)

Ο Paul Mason κάποτε ήταν ένας από τους πιο υπέρβαρους ανθρώπους στον κόσμο, ζυγίζοντας πάνω από 400 κιλά. Σήμερα όχι μόνο είναι κατά 300 κιλά ελαφρύτερος, χάρη σε εμφύτευση δαχτύλιου στομάχου, αλλά ταυτόχρονα το Νοσοκομείο Lennox Hill Hospital του έδωσε την ευκαιρία να αφαιρέσει 20 κιλά περισσευούμενο δέρμα που κρέμεται από το σώμα του.

283A979300000578-0-image-m-2_1430562920144

«Σήμερα καταλαβαίνω για πρώτη φορά πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση στα πόδια μου. Σαν λεπτές γκοφρέτες εν αντιθέσει με μεγάλους κορμούς δέντρων», έγραψε το Σάββατο ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook.

O άνδρας κατάφερε μάλιστα να κάνει τα πρώτα του βήματα την Πέμπτη, χάρη στην πρώτη επέμβαση αφαίρεσης περισσευούμενου δέρματος. Η γιατρός Jennifer Capla έκανε μάλιστα την επέμβαση εντελώς δωρεάν, αφού άκουσε ότι το Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης είχε ζητήσει από τον άνδρα αποδείξεις ότι μπορεί να διατηρήσει το βάρος του πριν προβούν σε κάποια εγχείρηση.

Ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά - Δείτε πως έγινε (Photos & Video)2 Ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά - Δείτε πως έγινε (Photos & Video)1

Πηγή: Daily Mail

candianews.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.