ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο πιο παχύς άνδρας της Βρετανίας – Δείτε πόσα κιλά ζυγίζει [εικόνες]

Δεν μπορεί ούτε να περπατήσει, ούτε να πλυθεί, ούτε να ντυθεί. Αυτή είναι η δύσκολη ζωή του Carl Thompson, ο οποίος είναι ο πιο παχύς άνδρας της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Carl, ο οποίος ζυγίζει 412 κιλά, απέσπασε αυτό τον διόλου κολακευτικό τίτλο από τον Paul Mason, ο οποίος κατάφερε από 445 κιλά να φτάσει τα 140.

Μπορεί να καταναλώσει 10.000 θερμίδες καθημερινά, ποσότητα τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή που πρέπει να καταναλώνει ένας άνδρας στην ηλικία των 32.

Ο Carl παραδέχεται πως ο θάνατος της μητέρας του κόστισε τόσο πολύ που εκείνη την περίοδο μπορούσε να καταναλώνει τα πάντα χωρίς δισταγμό, βάζοντας 190 κιλά από το 2012.

Μην έχοντας τη δυνατότητα να κουνηθεί, δεν έχει βγει από το διαμέρισμά του πάνω από ένα χρόνο και απολαμβάνει την φροντίδα ομάδας εθελοντών.

Τα τελευταία χρόνια έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο για καρδιακή προσβολή και σηψαιμία, οι οποίες αντιμετωπίζονται με δραστικές αλλαγές στη διατροφή του.
Πλέον, είναι αποφασισμένος να χάσει κιλά, αν και λέει πως δεν θέλει γαστρική χειρουργική επέμβαση επειδή είναι «πολύ επικίνδυνη».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.