ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι πιο παράξενοι και αστείοι τρόποι να κάνετε το μωρό σας να κοιμηθεί

Το να κάνεις ένα μωρό να κοιμηθεί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά οι νέοι γονείς αγωνιούν για το πως θα κάνουν το παιδί τους να κοιμηθεί και ψάχνουν τρόπους να το καταφέρουν.

Πέρα από τους γνωστούς τρόπους, νανούρισμα και κούνημα υπάρχουν κάποιοι ανορθόδοξοι τρόποι να κάνετε ένα μωρό να κοιμηθεί, τους οποίους ούτε καν φαντάζεστε.

Γονείς μοιράστηκαν τα μυστικά τους και το «The Stir» μεταφέρει όλα όσα του είπαν.

  • «Ο μόνος τρόπος να κάνω τον γιο μου να ηρεμήσει και να κοιμηθεί είναι να τον αφήσω να κάτσει στην κοιλιά μου. Λειτουργεί πάντα και μόνο εάν δεν υπάρχει κάποιο ύφασμα επάνω».
  • «Μια φορά είχα καλέσει μερικούς φίλους στο σπίτι και μία εξ αυτών με ρώτησε αν αυτό που ακούγεται είναι η ηλεκτρική σκούπα. Της είπα να μην δώσει σημασία. Η σκούπα βρισκόταν στο δωμάτιο της κόρης μου, ο ήχος της είναι η μοναδική λύση για να κοιμηθεί».
  • «Εβαζα το μωρό σε ένα ειδικό σακίδιο και περπατούσα κάθε μέρα περίπου 3 χιλιόμετρα για να τον κάνω να κοιμηθεί ανεξαρτήτως τι καιρό έχει».
  • «Ο σύζυγός μου έπρεπε να ξαπλώνει στο πάτωμα, να βάζει την κόρη μας στο στήθος του και να αρχίζει να κάνει κύκλους».
  • «Ο μόνος τρόπος να κάνω τον γιο μου να κοιμηθεί ήταν τον βάζω σε μια κουβέρτα και να την σέρνω μέσα στο σπίτι. Του έπαιρνε μόλις λίγα λεπτά να τον πάρει ο ύπνος».
  • «Υπήρξε μια περίοδος κατά την οποία είχαμε τοποθετήσει την κούνια του γιου μου κοντά στο τζάκι. Η φωτιά και ο ήχος που έβγαζε τον έκανε να κοιμάται. Είχαμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε ξύλα τότε».
  • «Για να πάρει ο ύπνος την κόρη μου, την έπαιρνα αγκαλιά και πήγαινα δίπλα στον απορροφητήρα. Αμέσως έκλειναν τα μάτια της και κοιμόταν χωρίς να ξυπνάει μέσα στη νύχτα».  

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.