ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα πιο ηλίθια και εξωφρενικά πράγματα που έχουν πει, μόνο και μόνο για να κάνουν σεξ!

Όλοι το έχουμε περάσει. Είναι εκείνη η στιγμή που έχεις φτάσει σε τέτοια σημεία που θα έκανες και θα έλεγες οτιδήποτε προκειμένου να κάνεις σεξ ακόμη κι αν θα ξόδευες μία περιουσία ή θα γινόσουν ρεζίλι σε ακραίο βαθμό.

Οι παρακάτω αναγνώστες μας εξομολογήθηκαν τα πιο ακραία πράγματα που έχουν κάνει προκειμένου να κάνουν σεξ!

Γιάννης-22 

Το πιο ακραίο πράγμα που έκανα ήταν όταν πήγα σε ένα πάρτυ της ΔΑΠ επειδή εκείνη την περίοδο γούσταρα μία πρωτοετή. Και γενικά σιχαίνομαι και τους ΔΑΠΙΤΕΣ και τα πάρτυ. Καταλήξαμε με την κοπέλα να το κάνουμε στην τουαλέτα του club και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλά!

Δημήτρης-27

Δεν πηγαίνω ποτέ σε club, αλλά περνούσα μία πολύ μακρά περίοδο ξηρασίας και είπα να μεθύσω και να δω πώς θα πάει. Δεν κατάφερα να κάνω σεξ εκείνο το βράδυ αλλά ξύπνησα χωρίς πορτοφόλι, με μαυρισμένο μάτι και έχοντας στείλει μήνυμα σε πάρα πολλές από τις επαφές μου(θηλυκού γένους). Το καλό είναι ότι άρχισα να πίνω λιγότερο.

Κατερίνα-21

Ήμουνα στο Λύκειο και με το φίλο μου δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι, καθώς ήταν οι γονείς μας, οπότε το κάναμε σε μία αίθουσα σινεμά. Κανείς δεν το πρόσεξε!

Πόπη-32

Μία μέρα πήγα μέχρι τη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο για να κάνω σεξ με έναν τύπο που είχα γνωρίσει στη Αντίπαρο και επέστρεψα την ίδια μέρα πάλι με αεροπλάνο. Μου βγήκε λίγο ακριβό αλλά άξιζε τον κόπο.

Έλενα-26

Ο πρώην μου δούλευε σε μία κατασκήνωση στη Χαλκιδική οπότε πήγα με αυτοκίνητο μέχρι εκεί για να μπορέσουμε να το κάνουμε. Οδηγούσε η μητέρα του.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.