ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο πιο δυνατός νάνος στον κόσμο παντρεύεται πανύψηλη τρανσέξουαλ – [Photos]

Ο Anton Kraft ο οποίος έχει ύψος 1.30 και είναι 52 ετών, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην άρση βαρών γιατί σηκώνει 4 φορές το βάρος του. Ελπίζει να σπάσει και περαιτέρω φραγμούς, καθώς ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται με την τρανσέξουαλ China Bell η οποία έχει ύψος 1.90.

Κατάγεται από την Δανία και τώρα ζει στην Φλόριντα. Μόλις αντίκρισε την China ήτανε έρωτας με την πρώτη ματιά εξομολογείται, παρόλο που αρχικά ήτανε άντρας.

«Συνηθίζαμε να περπατάμε ενάντια στο ρεύμα αλλά το ρεύμα είναι πλέον με το μέρος μας και στην Φλόριντα επιτρέπεται ο γάμος ιδίου φύλλου».

Τον έχει εντυπωσιάσει που μία τρανσέξουαλ περιποιείται τόσο πολύ τον εαυτό της για να μπορέσει να αρέσει και να φαίνεται σαν αληθινό θηλυκό.

«Οι περισσότερες γυναίκες δεν περιποιούνται τόσο πολύ τον εαυτό τους» είπε.

Η China από την μεριά της είναι πολύ ευτυχισμένη και θεωρεί τον Anton πολύ σέξι. Κρατάει στα χέρια του παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών, που πιστεύει ότι αυτό σημαίνει πολλά . Δεν έχει βγει ποτέ στην ζωή της ραντεβού με τόσο κοντό άντρα αλλά είναι ευγνώμων που της δόθηκε η ευκαιρία γιατί έχει γνωρίσει ένα υπέροχο άνθρωπο.

Ο Anton δουλεύει πολύ σκληρά τα τελευταία 10 χρόνια. Θεωρεί ότι έχει κατακτήσει πράγματα που άλλος στην ίδια κατηγορία δεν έχει καταφέρει. Παράλληλα όμως έχει καταπονήσει πολύ το σώμα του και οι γιατροί φοβούνται ότι δεν θα αντέξει άλλο και μπορεί να υποστεί καρδιακή προσβολή. «Μερικοί το θεωρούν αδυναμία αυτό που κάνω γιατί αισθάνομαι κόμπλεξ επειδή είμαι διαφορετικός αλλά εγώ τους απαντάω ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Είμαι μοναδικός και πολύ δυνατός, ανεξάρτητα από το ύψος και το βάρος μου »είπε.

Όσο αναφορά την China,νιώθει ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που τη γνώρισε και ότι κάνει το κάνει πλέον για χάρη της.

diaforetiko.gr : newsitamea1 Ο πιο δυνατός νάνος του κόσμου παντρεύεται την πανύψηλη τρανσέξουαλ!

diaforetiko.gr : newsitamea nanos3 Ο πιο δυνατός νάνος του κόσμου παντρεύεται την πανύψηλη τρανσέξουαλ!diaforetiko.gr : newsitamea nanos2 Ο πιο δυνατός νάνος του κόσμου παντρεύεται την πανύψηλη τρανσέξουαλ!

diaforetiko.gr : newsitamea nanos11 Ο πιο δυνατός νάνος του κόσμου παντρεύεται την πανύψηλη τρανσέξουαλ!

newsitamea.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.