ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο: Παράνομη διαφημιστική πινακίδα στη Ρωσία «ανιχνεύει» αστυνομικούς και… κρύβεται

Η νέα αυτή εφεύρεση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μαγαζάτορες στη Ρωσία των οποίων τα καταστήματα έχουν πληγεί από το εμπάργκο

Το ρωσικό εμπάργκο στα ξένα προϊόντα που έχει επιβάλλει η Ρωσία ως απάντηση στις κυρώσεις εναντίον της οδήγησε ένα επινοητικό διαφημιστικό γραφείο να δημιουργήσει μία πρωτότυπη πινακίδα προβολής διαφημίσεων.

Σύμφωνα με το AdWeek, η συγκεκριμένη συσκευή προβολής είναι ειδικά σχεδιασμένη για παράνομα προϊόντα, αφού ανιχνεύει την παρουσία αστυνομικών και αλλάζει γρήγορα την «επίμαχη» αφίσα!

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, οι αισθητήρες της πινακίδας εντοπίζουν τις στολές των αστυνομικών καθώς αυτοί πλησιάζουν και αντικαθιστούν τη διαφήμιση με μία αθώα αφίσα για κούκλες.

Η νέα αυτή εφεύρεση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μαγαζάτορες στη Ρωσία των οποίων τα καταστήματα έχουν πληγεί από το εμπάργκο, αφού προσφέρουν κυρίως ξένα προϊόντα

Όπως δηλώνει ο Ντον Τζούλιο, ένας ιδιοκτήτης ιταλικού παντοπωλείου, θέλει να μπορεί να διαφημίζει την παρμεζάνα του χωρίς να φοβάται πως θα συλληφθεί από τις αρχές.


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.