ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πικάντικο μπουγιουρντί στο πιάτο σου

Δυσκολία: Εύκολη
Σκεύος: Πυρέξ
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 30 λεπτά
Ποσότητα για: 4 – 6 άτομα

Υλικά συνταγής

  • 200γρ. φέτα
  • 100γρ. κεφαλοτύρι
  • 100γρ. γραβιέρα Κρήτης
  • 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
  • 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ και επιπλέον 3 φέτες
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τρίβουμε την φέτα, το κεφαλοτύρι και τη γραβιέρα και ανακατεύουμε μαζί με το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και την ντομάτα κονκασέ. Στρώνουμε τα υλικά σε πυρέξ και βάζουμε από πάνω 3 φέτες ντομάτα και πιπεριά.
  3. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στους 200οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ελαφρύ χρώμα από πάνω.

 

 cooklos.gr/

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.