ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πήρε τη δουλειά με δοκιμαστικό χωρίς μπλούζα, τη χάνει εξαιτίας φωτογράφισης στο Playboy

Δεν πρόλαβε να χαρεί την πρόσληψή της ως παρουσιάστρια ειδήσεων και τώρα κινδυνεύει να τη χάσει.

Βέβαια, το τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας που προσέφερε τη θέση στην Enki Bracaj δεν θα έπρεπε να παραξενευτεί. Αλλωστε, και τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να την προσλάβουν έπειτα από ένα δοκιμαστικό στο οποίο εκείνη εμφανίστηκε μόνο με σακάκι και χωρίς μπλούζα, με το πλούσιο στήθος της να… απειλεί να αποκαλυφθεί ανά πάσα στιγμή.

Κι όμως, το συγκεκριμένο κανάλι μόνο με καλό μάτι δεν είδε την απόφαση της Bracaj να συμφωνήσει σε φωτογράφιση στο Playboy. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του σταθμού, Ισμέτ Ντρίστι, η 21χρονη είναι προς το παρόν σε διαθεσιμότητα και ο ίδιος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τις προκλητικές πόζες που είναι διατεθειμένη να πάρει για τις σελίδες του ανδρικού περιοδικού, σπεύδοντας να εξαργυρώσει με αυτό τον τρόπο τη φήμη που κέρδισε χάρη στο αποκαλυπτικό δοκιμαστικό που έκανε.

«Της είπα ότι πρέπει να επικεντρωθεί στη δημοσιογραφία και τις σπουδές της και να μην κάνει τη φωτογράφιση», δήλωσε σχετικά ο Ντρίστι, στην Daily Mail. Οσο για το τι τον εντυπωσίασε στο δοκιμαστικό της, είπε ότι έψαχνε για ένα… φρέσκο πρόσωπο.

Το δοκιμαστικό που την έκανε διάσημη:

 

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.