ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πήρε Σαββούλη & Τρέχα ο Ιάλυσος – Ανανέωσε ο Χατζηφούντας

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιμόθεο Σαββούλη.
Ο νεαρός αμυντικός μέσος, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλων Καλυθιών, αποτελεί ακόμα ένα ταλέντο που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο ίδιος δήλωσε:
‘Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Ιάλυσου. Το επίπεδο βέβαια θα είναι υψηλότερο αλλά εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον Απόλλων Καλυθιών και τον Ιάλυσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.’

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας  με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Χατζηφούντα. Ο έμπειρος επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα ανήκω στην ομάδα του Ιάλυσου. Σίγουρα το επίπεδο φέτος θα είναι υψηλό αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύω θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.»

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τρέχα. Ο 16χρονος μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρόδο, αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου.
Ο ίδιος δήλωσε:
‘Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα πράγματα θα ειναι δύσκολα για μένα καθώς η ομάδα βρίσκεται στη Γ´ Εθνική και το επίπεδο θα είναι υψηλό, γι ‘αυτό θα δουλέψω πολύ. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς.’
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.