ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πηγή Δεβετζή: Η Εθνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ) με τιμώρησε αδίκως και η I.A.A.F και η Δ.Ο.Ε εφάρμοσαν απλά την απόφαση του ΣΕΓΑΣ

Η Εθνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ) με τιμώρησε αδίκως πειθαρχικά και η I.A.A.F και η Δ.Ο.Ε εφάρμοσαν την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, τονίζει η πρωταθλήτρια

Κατά του ΣΕΓΑΣ επιτίθεται η Πηγή Δεβετζή με αφορμή τη στάση της ομοσπονδίας στην υπόθεση του ντοπαρίσματός της και της αφαίρεσης του μεταλλίου της, μέσω δελτίο Τύπου του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια κάνει λόγο για μένος του ΣΕΓΑΣ και τονίζει ότι τα μετάλλιά της «ανήκουν στην πατρίδα και το έθνος»! 

Αναλυτικά αναφέρει: 

Έχουν κατακλυσθεί τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε με την είδηση ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (I.A.A.F) και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε) αφαίρεσαν το παγκόσμιο και ολυμπιακό μετάλλιο μου στην Οσάκα το 2007 και στο Πεκίνο του 2008 αντίστοιχα. 

Η πικρή αλήθεια είναι ότι η Εθνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ) με τιμώρησε αδίκως πειθαρχικά και η I.A.A.F και η Δ.Ο.Ε εφάρμοσαν απλά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ. 

Τα μετάλλια μου ανήκουν στην πατρίδα, ιδιοκτήτης είναι το ελληνικό έθνος και στεναχωριέμαι αφάνταστα, που μου αφαιρέθηκαν προκλητικά αδίκως από μία Πειθαρχική . 

Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου, που δεν συμμετέχει τακτικός δικαστής. 

Θλίβομαι επίσης -ιδιαιτέρως- που δεν ενημέρωσαν τον τότε συνήγορο μου ότι έπρεπε να προσφύγω και στο CAS (Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο αρμόδιο για αθλητικά θέματα). 

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 θα συζητηθεί στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή μου κατά της αδίκου αποφάσεως του ΣΕΓΑΣ. 

Ο εισηγητής της Πειθαρχικής Επιτροπής που με τιμώρησε εμφανίζεται τώρα ως πληρεξούσιος δικηγόρος του ΣΕΓΑΣ, για να αγωνισθεί, όπως είπε στην προηγούμενη δικάσιμο που αναβλήθηκε η δίκη, για να επικυρωθεί η αφαίρεση των εθνικών μεταλλίων μου από το ΑΣΕΑΔ, (που αποτελείται μόνο από τακτικούς δικαστές και εισαγγελείς). 

Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τέτοιο μένος σε βάρος μου από τον ΣΕΓΑΣ. 

Σε όλη μου την αθλητική ζωή, με στερήσεις και υπεράνθρωπες προσπάθειες, τίμησα την πατρίδα μου και τολμώ να πιστεύω ότι προσέφερα μόνο χαρά και συγκίνηση στους πολίτες αυτής της χώρας

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Μιχάλης Δημητρακόπουλος».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.