ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα

Η Μπόμπι Κριστίνα, κόρη της τραγουδίστριας Γούϊτνει Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, πέθανε την Κυριακή, σε ηλικία 22 ετών, από μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Την Κυριακή, 26 Ιουλίου, η κόρη της Γουΐτνει Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν άφησε την τελευταία της πνοή σε έναν ξενώνα στη Ντούλουθ της Τζόρτζια, στο νότιο τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε: “Αναπαύεται εν ειρήνη στα χέρια του Κυρίου. Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους για την εξαιρετική αγάπη τους και την υποστήριξή τους, τους τελευταίας μήνες”.

Η Μπόμπι Κριστίνα είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου αναίσθητη, στη μπανιέρα του σπιτιού της, στην Ατλάντα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η Κριστίνα είχε βρεθεί αναίσθητη δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, το συμβάν συνδέεται με υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανίχνευση τραυμάτων απροσδιόριστης προέλευσης στο σώμα της, ενώ η αστυνομία φερόταν να έχει ξεκινήσει έρευνες για τον φίλο της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον, ο οποίος την είχε βρει αναίσθητη.

Το νεαρό κορίτσι επανήλθε αργότερα στη ζωή, αλλά είχε χάσει σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών της λειτουργιών, με αποτέλεσμα να πέσει και να βρίσκεται για έξι μήνες σε κώμα. 

Η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα, είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουνίου, πως η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο για ασθενείς στο τελικό στάδιο, και σύμφωνα με το TMZ η οικογένειά της είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει να δέχεται κάθε ιατρική φροντίδα.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, το Twitter γέμισε με μηνύματα υποστήριξης. Χαρακτηριστικά η ραπερ τραγουδίστρια Μις Έλιοτ γράφει: “Η καρδιά μου είναι πραγματικά βαριά. Αναπαύσουν εν ειρήνη με τη μαμά σου”.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.