ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Πεθαίνω»! Κατέρρευσε στο πλατό η Ελένη – Άρον άρον στο νοσοκομείο

Πίστευε ότι το μαρτύριό της είχε τελειώσει. Όμως είχε κάνει λάθος.

Λαχτάρα στο πλατό για την Ελένη! Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης προκαλώντας τρόμο στους συνεργάτες της που την είδαν να καταρρέει μετά το τέλος της εκπομπής. Ο εφιάλτης επέστρεψε για την παρουσιάστρια που πίστεψε ότι είχε απαλλαγεί οριστικά από την παρουσία του, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε κάνει μεγάλο λάθος.
Όσοι είδαν από νωρίς την Ελένη Μενεγάκη την περασμένη Τετάρτη κατάλαβαν ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι έντονες ημικρανίες που την είχαν ταλαιπωρήσει αφάνταστα μέχρι και πριν από την τελευταία εγκυμοσύνη της είχαν κάνει ξανά την εμφάνισή τους και η εικόνα της στην εκπομπή τα έλεγε όλα. Ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν πατούσε καλά στα πόδια της, αφού μπήκε στο πλατό με πολύ μεγάλη δυσκολία. Φυσικά για το γνωστό χαμόγελό της και την πλάκα που κάνει στο συνεργείο, ούτε κουβέντα. Περπατούσε αμίλητη, με σκυμμένο κεφάλι και λίγο έλειψε να καταρρεύσει με το “καλησπέρα” που είπε στους τηλεθεατές. Έφτασε με πολύ κόπο στην καρέκλα της δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να καταρρεύσει.
“Σβήνω”
Μάλιστα για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι είναι τόσο χάλια, κάτι που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν, αφού πάντα φρόντιζε να κρύβει πολύ καλά μπροστά στις κάμερες τα προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν. Τώρα όμως της ήταν αδύνατο. “Πεθαίνω… Σβήνω”, ψέλλισε, αφού η φωνή της έβγαινε πλέον με πολύ μεγάλη δυσκολία. Αμέσως σήμανε συναγερμός! Από ξεματιάσματα μέχρι και χάπια για να συνέλθει. “Ίσα που βγαίνει η φωνή. Δεν υπάρχει ένταση, δεν υπάρχει τίποτα. Είμαι ψόφια”, είπε και έπιανε το κεφάλι της που πήγαινε να… σπάσει. Το διάστημα μέχρι το πρώτο διάλειμμα αποδείχθηκε… Γολγοθάς.                                                        
ΤΗΣ ΕΥΑΣ / Περιοδικό YES
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.