ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πέταξαν εκτός πτήσης επιβάτη που την «έπεσε» στην Ιβάνκα Τραμπ για τον πατέρα της

«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα» της είπε ο άντρας, σύμφωνα με το TMZ – «Γιατί είναι αυτή στην πτήση μας; Αυτή θα πρέπει να είναι σε ιδιωτική πτήση» συνέχισε, πριν τον συνοδέψουν… διακριτικά εκτός αεροσκάφους

Ένας απείθαρχος επιβάτης εκδιώχθηκε από μια πτήση της εταιρίας JetBlue στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη, αφού άρχισε να παρενοχλεί την Ιβάνκα Τραμπ και τα μικρά παιδιά της, σύμφωνα με το TMZ.

Η κόρη του νεοεκλεγέντος προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επρόκειτο να πετάξει στην οικονομική θέση, με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, τα παιδιά της και πολλά ξαδέλφια, όταν ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να της φωνάζει.

«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα», είπε ο άντρας, σύμφωνα με το TMZ. «Γιατί είναι αυτή στην πτήση μας; Αυτή θα πρέπει να είναι σε ιδιωτική πτήση».

Ο άνδρας φέρεται κρατούσε ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά του κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η Ιβάνκα προσπάθησε να αποσπάση την προσοχή των παιδιών της, για να μη δώσουν σημασία.

Όταν η ασφάλεια της JetBlue συνόδευσε τον άνθρωπο έξω από το αεροπλάνο, ο ίδιος φέρεται να παραπονέθηκε ότι τον «πέταξαν εκτός πτήσης για την έκφραση της γνώμης» του.

«Η απόφαση να διώξουμε έναν πελάτη από μια πτήση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», ανέφερε η JetBlue σε μια δήλωση. «Αν το πλήρωμα διαπιστώσει ότι ένας πελάτης προκαλεί διενέξεις στο αεροσκάφος, ο πελάτης θα κληθεί να αποβιβαστεί, ειδικά αν το πλήρωμα αισθάνεται ότι η κατάσταση μπορεί να κλιμακωθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα μας εργάστηκε για πετάξει ο εν λόγω πελάτης στην επόμενη διαθέσιμη πτήση».

Ο σύζυγος του δράστη ενώ αρχικά ανήρτησε τουίτ λέγοντας: «Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ στην πτήση μας. Ο σύζυγός μου τους κυνηγά για να τους παρενοχλήσει» στη συνέχεια διέγραψε το εν λόγω τουίτ και ανέβασε καινούργιο στο οποίο έλεγε: «Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ στην πτήση μας. Ο σύζυγός μου εξέφρασε δυσαρέσκεια σε ήπιο τόνο, το πλήρωμα της JetBlue το άκουσε και μας πέταξε έξω από την πτήση».

Ο δράστης φέρεται να είναι δικηγόρος και σύμφωνα με το προφίλ του στο Τουίτερ, είναι εμφανώς ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ, συμμετέχοντας μάλιστα στις διαδηλώσεις που έγιναν λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ενάντια στην ανακήρυξη του Τραμπ ως νέου προέδρου των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.