ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Περιστέρι «συνελήφθη» επειδή μετέφερε κοκαϊνη και κάνναβη σε κρατούμενους!

Εμοιαζε σαν το πουλί να είχε εκπαιδευτεί για να παραδώσει το παράνομο φορτίο του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος

Ένας… ιπτάμενος μεταφορέας «συνελήφθη» από τους φρουρούς των φυλακών της Κόστα Ρίκα, καθώς προσπαθούσε να περάσει από την είσοδο των φυλακών La Reforma.

Το ταχυδρομικό περιστέρι είχε πάνω του μία τσάντα γεμάτη με κοκαϊνη και κάνναβη, ναρκωτικά που προορίζονταν για τους κρατούμενους.

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάστηκε όμως και δεν κατάφερε να παραδόσει τα 28 γραμ. (14 γραμ. κοκαϊνης και 14 γραμ. κάνναβης), τα οποία είχαν επιμελώς τοποθετηθεί μέσα σε μία μαύρη τσάντα, σε ίδιο χρώμα με τα φτερά του για παραλλαγή.

Ο διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος, Paul Bertozzi, είπε ότι έμοιαζε σαν το πουλί να είχε εκπαιδευτεί για να παραδώσει το παράνομο φορτίο του. Και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι καθώς δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της La Reforma που εντοπίστηκε ένα περιστέρι να μεταφέρει ναρκωτικά».

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.