ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι σeξι… περιπλανήσεις της Sara Underwood στη φύση

«Όταν η φύση σε καλεί, συγγνώμη μαμά» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια, φορώντας το προκλητικό μπικίνι της δίπλα στο τρεχούμενο νερό…

H Sara Underwood, έχει πάθος με τα φυσικά τοπία και αρκετές φορές την έχουμε απολαύσει να κάνει κάμπινγκ και βόλτες σε δάση και βουνά.  Το πρώην κουνελάκι του Playboy και νυν μοντέλο, πρόσφατα φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα και όπως κάνουν οι περισσότερες κοπέλες που πάνε εκδρομή, ανέβασε εικόνες της στο Instagram. 

H Sara, ξετρελάθηκε με τους καταρράκτες που συνάντησε έκανε το μπάνιο της  και απόλαυσε τα φυσικά τοπία τραβώντας βίντεο που διοχέτευσε φυσικά στο Instagram. Το μοντέλο, φορώντας το προκλητικό μπικίνι της δείχνει να απολαμβάνει τον περίπατο της δίπλα στο νερό που τρέχει.

Μάλιστα στο πρώτο βίντεο που θα απολαύσετε, κάνει χιούμορ ποζάροντας με τον καταρράχτη να τρέχει από… κάτω της. «Όταν η φύση σε καλεί, συγγνώμη μαμά», έγραψε στη λεζάντα της:

When nature calls. (Sorry Mom 🙈) 🎥 cred @stevebitanga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Underwood (@saraunderwood) στις

Το μοντέλο, φορώντας το προκλητικό μπικίνι της δείχνει να απολαμβάνει το περίπατο της δίπλα στο νερό που τρέχει.

Might be the coolest waterfall I have come across yet 🙌🏼 waterfall + tunnel 💦❤️ 🎥 by @stevebitanga 👙 from @teenyb_bikinis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Underwood (@saraunderwood) στις


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.