ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Περιοδεία στα νησιά της Δωδεκανήσου πραγματοποίησε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς

Περιοδεία στα νησιά της Δωδεκανήσου πραγματοποίησε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης  Παππάς, ξεκινώντας από την Χάλκη την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 όπου παρακολούθησε την θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Άκκρας κ. Σάββα και παραβρέθηκε στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Χαλκίτη Αλάργα, ενώ είχε επαφές με τους κατοίκους φίλους, στελέχη της ΝΔ και με τους φορείς του νησιού. 
dimotikonisyrospappas
Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 ο κ. Παππάς μετέβη στη Νίσυρο όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού, παρόντος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίου και δημοτικών συμβούλων, όπου συζητήθηκαν τα θέματα και τα προβλήματα του νησιού. 
“Εκτιμώ, πως μετά απο την πολύωρη σύσκεψη, τα τοπικά ζητήματα μπήκαν σε μια σειρά. Με προγραμματισμό, πολιτική βούληση και σωστή οργάνωση θα δρομολογηθούν οι λύσεις και τα έργα θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν. Υπάρχει διάθεση και όραμα” δήλωσε ο κ. Παππάς. 
Στην συνέχεια, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε την Κω όπου έχει επαφές με πολίτες, φορείς και τις τοπικές αρχές για μια σειρά ζητημάτων -προεξάρχοντος του μεταναστευτικού που απασχολεί το νησί εδώ και καιρό. 
“Τα μηνύματα του κόσμου αποδεικνύουν ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από την πρώην συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αφού δεν ανταποκρίθηκε σε τίποτε από όσα είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και αποδείχθηκε ότι κορόιδεψε τους Έλληνες με στόχο να υφαρπάξει την ψήφο τους και να παραμείνει στην εξουσία. Προχωράμε μπροστά, ενωμένοι για να κλείσει η αριστερή παρένθεση και με δουλειά, οργάνωςη και προγραμματισμό  γρήγορα να βρεθουμε ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας” τόνισε ο κ. Παππάς. 
Ιωάννης Παππάς
Οικονομολόγος – Μέλος Π.Ε. Ν.Δ.
τ.βουλευτής
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.