ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόσκληση του 12ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση

Πρόσκληση του 12ου  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ για μαζική συμμετοχή των Οικονομολόγων  και  λογιστών  φοροτεχνικών  ελεύθερων  επαγγελματιών  στην  απεργιακή  συγκέντρωση  στο   Εργατικό Κέντρο  Ρόδου, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου   2016 στις 10.30 π.μ.

 

Το 12ο  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ   όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης κράτησε μία στάση αξιοπρέπειας χωρίς φωνές και διαμαρτυρίες μιας και κυρίαρχη θέση μας είναι η επίτευξη όλων των μεταρρυθμίσεων  που απαιτούνται , για να εκσυγχρονιστεί η Ελληνική οικονομία.

Το παρόν όμως νομοσχέδιο με το οποίο έρχεται η κυβέρνηση να λύσει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού  δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του Ασφαλιστικού Συστήματος, είναι κοινωνικά άδικο, οικονομικά αναποτελεσματικό, διαλύει  τον παραγωγικό  και επιστημονικό ιστό  της  Ελληνικής οικονομίας ; και κοινωνίας .και  οδηγεί  σε απόλυτη  οικονομική ασφυξία  τους  ελεύθερους  επαγγελματίες  με τον  κεφαλικό  φόρο  , που επιχειρεί να επιβάλει  μέσω της   δραματικής  αύξησης  στις εισφορές συνταξιοδοτικής αυτασφάλισης στο 20% του καθαρού εισοδήματος του ελεύθερου επαγγελματία,  , σε συνδυασμό με την βαρύτατη φορολόγηση σε ότι μένει με 29% συν προκαταβολή επόμενης χρήσης.

Το εναπομείναν  παραγωγικό κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας  καλείται  . να θυσιάσει  πολύ περισσότερα από όσα θυσίασαν οι παλαιότεροι, είτε μέσω μεγαλύτερων ασφαλιστικών εισφορών, είτε μέσω νέων φόρων, άλλων εισφορών ή τελών, είτε μέσω περικοπών δημοσίων δαπανών, ενώ έχει και το βάρος της αποπληρωμής στο μέλλον των δυσβάστακτων χρεών του παρελθόντος. Επιπλέον, στερείται κάθε βεβαιότητας για το μέλλον των δικών τους συντάξεων. Αυτό  που θα καταφέρουν  θα είναι  να επαναπατρίσου  τον παραγωγικό και επιστημονικό  ιστό  της Ελληνικής  οικονομίας,  η θα τον οδηγήσουν  σε παραβατική  συμπεριφορά  για  να ανταπεξέλθει  την  δυσβάστακτη  υπερφορολόγηση.

Καλούμε τους   οικονομολόγους , λογιστές- φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες να συμμετάσχουν από κοινού με το  12ο  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ στην  απεργιακή  συγκέντρωση  στο   Εργατικό Κέντρο  Ρόδου  , την Πέμπτη  , 4 Φεβρουαρίου   2016 στις 10.30 π.μ.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΓΙΑ  ΤΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΟΥ  Π.Τ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο   Πρόεδρος

 

Μιχαήλ Σ. Μιχαήλ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.