ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Περίεργη» αγγελία ενδεχομένως να σχετίζεται με την υπόθεση της Δάφνης

Οι αρχές βρίσκονται μπροστά σε ένα μυστήριο που έχει προκύψει από μία αγγελία που δημοσιεύθηκε σε διαδικτυακή πλατφόρμα ανεύρεσης εργασίας, από τον Μάρτιο του 2015 και αναδημοσιεύτηκε το Νοέμβριο του 2016 και μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση του 52χρονου και την ομηρία της νεαρής φοιτήτριας στην Δάφνη.

Στη φωτογραφία με την αγγελία που δημοσίευσε το news.gr μπορείτε να δείτε ότι «αναζητείται μια κυρία ως οικιακή βοηθός για “περιποίηση τυφλής κοπέλας”». Τα στοιχεία της αγγελίας (περιοχή κλπ) ταιριάζουν με το σπίτι της φρίκης στη Δάφνη.

aggeliadafni

Σε ενημερωτική ιστοσελίδα για θέματα αναζήτησης εργασίας, ωστόσο υπάρχει από το Δεκέμβριο του 2016 μια ανάρτηση ενός ποστ στο οποίο γίνεται αναφορά για «την ύπαρξη της ύποπτης και επικίνδυνης αγγελίας».

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και μία ανάρτηση στο Facebook σχετική με την παραπάνω αγγελία στην οποία η χρήστης «φωτογραφίζει» τον 52χρονο δράστη της Δάφνης.

Στην ανάρτηση υπάρχει η προειδοποίηση για έναν «επίδοξο βιαστή». Η χρήστης αναφέρει ότι ενώ αναζητούσε δουλειά, βρήκε μια αγγελία σε σάιτ στο ίντερνετ. Όταν κάλεσε στο τηλέφωνο της αγγελίας, της απάντησε ένας άνδρας περίπου 50 ετών, που ταιριάζει πολύ στην περιγραφή με τον δράστη της Δάφνης.

Η αγγελία αναζητούσε νεαρή κοπέλα ως οικιακή βοηθό ενώ ο 50χρονος συστήθηκε ως ξάδελφος της ενδιαφερόμενης για την οικιακή βοηθό.

FACEBOOKdafni

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.