ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πέπε: «Να κάνουμε ότι η Ελλάδα το 2004»

Ο Πέπε βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου με τον Φερνάντο Σάντος, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως θα είναι εκπληκτικό αν η Πορτογαλία καταφέρει να κάνει ό,τι έκανε η Εθνική Ελλάδος το 2004.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελικό με τη Γαλλία: «Εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Τον κόσμο μας. Και ναι, θέλουμε να γραφτούμε στην Ιστορία. Αύριο θα είμαστε 11 εκατομμύρια άνθρωποι και 11 παίκτες, συν τους τρεις που θα μπουν αλλαγή. Όλοι μαζί, ένα».

Για την ευκαιρία που είχε η Πορτογαλία το 2004: «Θα ήταν εκπληκτικό να το κάνουμε όπως η Ελλάδα. Αλλά είναι μήλα με πορτοκάλια. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε. Αλλά εμείς θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιος είναι ο ηγέτης της ομάδας: «Ο ηγέτης στέκεται δίπλα μου. Είναι ο ηγέτης μας και ο προπονητής μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα όσα θέλει ο προπονητής μας. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένας ηγέτης. Και τον βρήκαμε. Είναι πολύ έξυπνος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας. Νομίζω πως αυτό ακριβώς χρειαζόμασταν».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.