ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρέθηκαν πέντε νεκρά παιδιά μέσα σε καταψύκτη !

Τα πέντε παιδιά από το Κακάμας της Νότιας Αφρικής ήταν ξαδερφάκια, ηλικίας από τριών μέχρι επτά ετών

Πέντε μικρά παιδιά από την πόλη Κακάμας της Νότιας Αφρικής βρέθηκαν νεκρά την Τρίτη στο εσωτερικό ενός παλιού καταψύκτη, ο οποίος ήταν σπασμένος και εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον ειδησεογράφικό ιστότοπο  Sowetan, τα πέντε παιδιά ηλικίας από τριών μέχρι επτά ετών ήταν ξαδέρφια και φαίνεται πως έπαιζαν με την παλιά οικιακή συσκευή την ώρα του τραγικού ατυχήματος. Όπως όλα δείχνουν, το καπάκι του καταψύκτη έκλεισε ξανφικά ενώ βρίσκονταν μέσα, εγκλωβίζοντάς τα στο εσωτερικό του και στη συνέχεια ξεψύχησαν από ασφυξία.

Την τραγική ανακάλυψη των σορών των πέντε παιδιών έκανε η γιαγιά τους, που έψαχνε να τα βρει καθώς έλειπαν για αρκετή ώρα.

«Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, τα παιδιά που είναι ξαδέρφια βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη από τη γιαγιά τους στο εσωτερικό ενός παλιού καταψύκτη που είχαν στην αυλή, νεκρά από ασφυξία. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους γονείς και συγγενείς των παιδιών να μην τα αφήνουν ποτέ να παίζουν χωρίς επίβλεψη όταν στι αυλές τους υπάρχουν παλιές συσκευές και παλιοσίδερα που μπορεί να τα βλάψουν ή να τα σκοτώσουν», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στον ιστότοπο Sowetan.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.