ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πειρασμός η Νάνσυ Αλεξιάδη (ΦΩΤΟ)

Είμαι εδώ και αρκετό καιρό μόνη”, δηλώνει η Νάνσυ Αλεξιάδη  στο «People»αφού η γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά με μια “καυτή” φωτογράφιση με μαγιό και κλέβει τις εντυπώσεις.

Μετά τα όσα είχαν ακουστεί για τη σχέση της με τον Νικόλα Αγούδημο, η Νάνσυ δηλώνει και πάλι μόνη και αποκαλύπτει πως δεν έφθασε ποτέ κοντά στο γάμο… “Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως δεν βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος ώστε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Από την άλλη, δεν έχω νιώσει ότι θέλω να μείνω με τον άλλο για πάντα. Ο γάμος, όμως, δεν με φοβίζει. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν η δέσμευση και η συντροφικότητα”.

 
Στις 28 Ιουλίου έγινε 34 ετών αλλά το καμπανάκι της μητρότητας ακόμα δεν έχει χτυπήσει. “Δυστυχώς όχι ακόμα. Μήπως είναι ανησυχητικό;”, προσθέτει γελώντας.
 
Μιλώντας για τις σχέσεις της αποκαλύπτει: “Στις σχέσεις είμαι control freak, ώστε να ξέρω τι μου γίνεται. Δεν θέλω να αφήνομαι, αλλά μου συμβαίνει! Όταν μπλέκεις με το συναίσθημα, δεν μπορείς να το ορίσεις και να κοντρολάρεις τις καταστάσεις” και συμπληρώνει: “Κάθε χωρισμός μού στοιχίζει. Αυτό που μαθαίνεις με την πάροδο των ετών είναι να ξεπερνάς τους χωρισμούς σου πιο εύκολα”.

 Ακούγοντάς την κάτι μου λέει πως έχει εισπράξει ζήλια και καταπίεση από συντρόφους της.
 
“Ισχύει. Έχω δεχτεί καταπίεση και γκρίνια, διότι η δουλειά μου έχει προβολή και δημόσιες σχέσεις, κάτι που δεν αρέσει σε όλους. Ο άντρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να είναι ώριμος και κατασταλαγμένος για να το δεχτεί, να μη ζηλεύει και να μην έχει κόμπλεξ. Επειδή, λοιπόν, οι σχέσεις, πλέον, έχουν γίνει δύσκολες και περίεργες, θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το χώρο και το χρόνο του. H ζήλια είναι ωραία, δείχνει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι ενός ορίου”.
 
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.