ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πέγκυ Ζήνα: Στήριξε τον Πιλάτο Κουνατίδη στην πρεμιέρα του με τον Σάκη Ρουβά!

Στο 6ο live του X Factor αποχώρησε ο Πιλάτος Κουνατίδης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα για τον διαγωνιζόμενο του παγκοσμίως επιτυχημένουshow. Πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η βραδιά είχε ήδη την πρώτη επαγγελματική πρόταση από τον Σάκη Ρουβά.

Ο κορυφαίος σταρ στηρίζει πάντα τους νέους καλλιτέχνες και έκανε πράξη την πίστη του στα ταλέντα του X Factor. Για τον λόγο αυτό τον “κάλεσε” να εμφανίζεται μαζίτου στο Esate Seaside @ Ακρωτήρι.

Μια πολύ σημαντική πρόταση αφού πρόκειται για το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της τελευταίας 10ετίας με τν παραλία του Αγίου Κοσμά να κατακλύζεται από κόσμο.

Ο Σάκης παρουσιάζει το πιο hot υπερθέαμα του καλοκαιριού και αποθεώνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τους χιλιάδες θαμώνες του summer club.

Στην παρέα του από την περασμένη παρασκευή προστέθηκε και ο Πιλάτος Κουνατίδης ο οποίος ενθουσίασε το κοινό στο ντεμπούτο του στη σκηνή. Στο πλευρό του ήταν εκτός από τους υπόλοιπους φιναλίστ του X Factor και η coach του Πάγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, χειροκρότησε τον τραγουδιστή.

Φυσικά κι εκείνος δεν παρέλειψε να την χαιρετήσει από τη σκηνή και ν ατην ευχαριστήσει καθώς και τον Σάκη Ρουβά για την ευκαιρία που του έδωσε!

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.