ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πάτρα: Το ρομαντικό δείπνο δεν κύλησε όπως φανταζόταν το παράνομο ζευγάρι – Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στο εστιατόριο!

Όταν το ζευγάρι καθόταν στο εστιατόριο, δεν φανταζόταν με τίποτα πως θα γινόταν θέαμα, λίγα λεπτά αργότερα…

Είκοσι χρόνια σχέση είχε ο γιατρός αλλά μάλλον… χάνει την επί πολλά έτη εκλεκτή της καρδιάς του! Ο πολύ γνωστός γιατρός της Πάτρας με μεγάλη αγάπη στο ωραίο φύλλο, αν και εκείνη την ημέρα γιόρταζε η επί 20 συναπτά έτη σύντροφός του, έψαχνε να βρεί τρόπο να βγει με τη φιλενάδα του.

Έτσι έστησε ολόκληρο κόλπο μαζί με τον επί χρόνια συνάδελφο και συμφοιτητή του για να μπορέσει να ”δραπετεύσει”. Το όλο σκηνικό θύμιζε σκηνή από παλιά ελληνική ταινία! Οι δύο προφασίστηκαν έκτακτο περιστατικό ώστε ο γιατρός να μπορέσει να φύγει από τα δίχτυα της «αρραβωνιάρας» και να βρεθεί με την αγαπημένη του ερωμένη!

Όντως την συνάντησε και οι δυό τους πήγαν σε γνωστό εστιατόριο! Το ζευγάρι γευμάτιζε και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που «έσκασε μύτη» η …. «γάτα» σύντροφος, η οποία είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποφάσισε να παρακολουθεί τον άνδρα της!

Στο εστιατόριο εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τις δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια. Ο γιατρός κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα, η ερωμένη… έγινε καπνός, ενώ εκείνος συνέχισε να διαπληκτίζεται με την σύντροφό του.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

newsit.gr/

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.