ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πατέρας «τρολάρει» ασύστολα την κόρη του και κάνει θραύση στο Instagram

Ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να την κάνει να «κόψει» τις σέξι πόζες…

Κάθε πατέρας ακολουθεί την δική του γραμμή διαπαιδαγώγησης στην ανατροφή των παιδιών του. Και ενώ οι περισσότεροι θα γκρίνιαζαν και θα ζάλιζαν την κόρη τους μέχρι να σταματήσει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στο Instagram, ένας ευφυής Αμερικανός επέλεξε έναν μακρά πιο αποτελεσματικό τρόπο για να τη… συνετίσει.

Ο λόγος για τον 48χρονο Chris Burr Martin από την Ουάσινγκτον, ο οποίος είχε γίνει «διάσημος» στο διαδίκτυο πριν από από ένα διάστημα, ανεβάζοντας στον δικό του προσωπικό λογαριασμό την δική του «εκδοχή» των σέξι φωτογραφιών της κόρης του, μιμούμενος κάθε λεπτομέρειας της έκφρασης και του ναζιάρικου ύφους της, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. 

Παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός, ο φανταστικός αυτός μπαμπάς συνεχίζει να «τρολάρει» ασύστολα την κόρη του, καταφέρνοντας μάλιστα να της «βάλει τα γυαλιά», αφού ο δικός του λογαριασμός έχει πλέον τους διπλάσιους followers από εκείνους της ξανθιάς κοπέλας (σχεδόν 60 χιλιάδες).

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του Martin, σε αντιδιαστολή φυσικά με εκείνες της νεαρής κορούλας του

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.